Tiger Shark by maverick

Autor maverick, Svibanj 23, 2013, 20:39:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Kako si promenom elise 12 na 11 uspeo oboriti obrtaje?  :sha:

jurajurajura01

Nautika je to, zakoni fizike su cudni voda nije ista odma kod zrcala i 30-50cm dalje

Rap

Ima zdraviju vodu

Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk

retfala

maverick

Da...izmicanjem elise u nazad sam došao do zdravije vode i do manjeg proklizavanja....tako da mi je elisa 12 s prvotnih 6200 mogla na drugoj poziciji izvrtiti tek 5600....Pa stavljanjem manje elise sam dosao do tih 5900....Ugl nautika je čudna stvar.. :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Hvala na odgovoru, to nisam znao tj nigde to nisam pročitao.
Ništa tu nije čudno, sve je potpuno logično.
A pozitivna stvar udaljavanje motora je dobilo potvrdu baš kroz obaranje obrtaja.

:ok: :hi:

Ovim ste me još više približili kupovini JPa.

maverick

Shark je mali čamac i moj tohatsu 30 je danas relativno mali motor, s tim da je moje dno takvo kakvo je , neki three hull s nekim malim kontra švancom i svakako je nekih ograničenih sposobnosti...Mislim da puno više benfita dobiješ na ravnom dnu poput vaših čamaca...Mada meni je zanimljivo i svakako mi je zanimljiva igračka..Danas sam se vozao..pomjerao...ide to u svim smjerovima...kombinacija visine na toj udaljenosti od zrcala i trimovanja s promjenom elise doista varira od 42 do 49....S tim da idem 47 sa nas dvoje u čamcu i solidno stvari...Sad se lijepo vidi ta razlika u prop slipu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Bar te ne smaraju s pitanjima koliko troši

Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk

maverick

Prošla noc je bila teska...nekako se nisam naspavao. Neki novi momenti...bit ce neke nove teme, bit ce neke nove priče...Uglavnom...jucer je dogovor pao i Šarkezi je promjenio vlasnika...odluka je bila brza....da sam duze razmisljao vjerojatno bi ostao u trajnom vlasništvu.....Ovako ide dva metra dalje nego je bio vezan....Kod dobrog druga...pa valjda budem dobio koji krug povremeno....

Rap

Sretna mu plovidba!Tebi sretna nova kupovina

retfala

TonyC

Samo da javim, ponosni sam vlasnik dva plovila na istom flosu. Iz statusa kapetana presao sam u zvanje admirala flote .  :rofl2: :rofl2: .
Kontroliram 100%  udio flosa br. 29km,  :stripii:

maverick

Ne dodaji sol na ranu  :stripii:
Citat: retfala  u Lipanj 27, 2020, 11:36:41
Šta kupuješ?

To ce uskoro neka druga tema biti

silure

pajdo77

Šarka je prodao jer ga je sredio i sad nema šta više čačkat po njemu pa mu dosadno. Sad će kupit neki jedrenjak da ima šta šarafat jedno dvije godine. Svrbi ga ak nema nekih restauracija.