Za Kuglin camac

Autor Ivan Borojević, Svibanj 28, 2013, 17:05:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Čujem okupiran fok, starosjedioci žalosni, ma reko ne brinite sad ću ja to posložiti tamo  :toothy9: ako treba i vatrice malo hehehe  :icon_thumright:

maverick

samo napuni rezervoar, ostalo je moja briga  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Citat: kugla  u Kolovoz 25, 2013, 12:16:55
Vedro  :occasion14:, sad kad vam ja dođem na fok, gdje sam pecao prije rata da vam pokažem par trikova  :toothy10:
kugla samo dodi nema frke. Svirao sam ti prije desetak dana kad sam isao na pecanje. E vi starosjedioci na tom terenu prestali vatat od kad sam ja stigao :enjoying: :enjoying: :enjoying:

Kugla

Ja na foku nisam bio ima 18 godina, tako da nisam ni mogao hvatati tamo, al da ne skrečemo sa teme.

Jožef1

Uživaj s obitelji, još u čamcu.., fantastično  :icon_thumleft: kuglo, zaslužili ste   :love4:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Ivan Borojević

:hello2: kad se vratim na one tvoje prijasnje postove u ,moja zelja, sa onim bijesnim jahtama sto bi kao kupio da imas love, kako ti se sad cine te jahte, zapamti jedno, nije vazan camac, vec tko sjedi u njemu, ja moju alumu jos nisam provozo ove godine, a platio sam je komplet 50 000 kn. Nije sve u novcu, drago mi je da ti i obitelj uzivate u voznji po Dravi. :icon_thumright:

KEČI

kugla samo gas.nadam se da sad motor dobro šljaka.

maverick

Danas smo isprobali čikl s selvom 6 ks...niz vodu ja i kugla u camcu punih 17 km/h a ponegdje i 18....mislim da ako se sve poklopi ova kombinacija postaje vise nego smo ocekivali....susjed ce nadam s biti iznimno zadovoljan....cijela prica nesto vise kosta nego je skupljeno ali tu ce se malo susjed nategnuti jer isplati se u svakom segmentu...nismo slikali..i danas nismo nista palili... :toothy12: ali nasli smo bovu kako pluta dravom  :icon_biggrin:

Kugla

Selva,čamac i neke dodatne stvarčice malo preko 6.000 kn, svima hvala a za razliku ću se ja rastegnuti moram jer osječaj je super, druga je to prića u odnosu na Tomos, koji je isto ok jer sad je napravljena generalka i ide na tržište ima papire. Lijepo smo se provozali danas, susjed hvala na kratkoj obuci, pa sad malo treninga i pecanje, a slike, da od uzbuđenja danas nisam se sjetio slikati ali evo zato sad jedna

maverick

slijedeci korak je da krstimo camac s cigancicom i onda si samostalan  :toothy12:

Kugla

a nemam kabinu hm, ček dok složim tendu  :icon_thumright:, a morali bi i onako pjenušac razbiti kad je bal nek je bal, sad mi žena kaže sad ćeš valjda i smuđa donijeti ili soma a ne da kupujem oslića  :icon_scratch: