Za Kuglin camac

Autor Ivan Borojević, Svibanj 28, 2013, 17:05:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

sandra

treba savjetovat..čovjek uči dok je živ.. :toothy10:

Kugla

Eh neki dan sam ti prićao kako je kum rekao, za sve naše ludorije i život prije braka, a ti zaboravio susjed, pa ipak ima se staža u ovih mojih 44 god. Nije mi ni zašto žao.

Kugla

Pisao sam u temi potrošnja al tamo dugo nije niko bio, danas kum i ja provozali onaj moj 6 m čikl sa selvom 6 točno sat i pol vožnje skoro sat uzvodno i ostatak nizvodno sve pun gas nisam vagao al potrošnja cca 3,5 l na sat, morati ću izvagati da budem točan jer me baš zanima ali kako ono ide sa preračunavanjem kg i litre? Evo i fotka

maverick

DDodjem veceras na flos a susjeda nema... :thumbsup: a prava ste ekipa  :thumbsup: a di su fotke ribe u camcu  :angryfire:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Išli se samo provozati malo testirati kako ide i koliko vremena mi treba do foka, i 23 min to je ok, kum ne peca al je rekao da je super i ići će kad ima vremena dodavati pivo i meredov  :alas: još kad smo obišli jednog poznanika sa tomosom e to je bio doživljaj  :icon_thumright:

silure

hehe...tako su mene obilazili kad sam imao  tomosicu....

Kugla

S obzirom da je ovo hrastov čamac i tih dimenzija ima sigurno 300 kg u njemu, i još kum i ja preko 500 kg je to i ide uzvodno 10-11 km/h, a nizvodno 17-18km/h, pun gas to je sasvim ok, nizvodno sa manje od pola gasa 14-15 km/h i ako je potrošnja nekih cc 3,5 l to je super sve zajedno.

raso

Bez obzira na težinu i snagu motora, veliki utjecaj igra poznavanje vode, izbjegavanje brzih struja, vožnja uz samu obalu, sječenje krivina i sl. Dobri poznavatelji rute kojom voze mogu poboljšati brzinu i smanjiti potrošnju i za 30 %. Sve su to cake koje će naš Kugla vrlo brzo uz par savjeta savladati, na koncu i nas su učili stari vukovi :whistle: :whistle: :whistle:

Kugla

Znači ti si sljedeći Rašo na vožnji  kako bi mi objasnio neke tajne!

mossi

1. tajna: nosi štift (elisu), veslo, dovoljno kanapa i dobro sidro
2. tajna dva: dovoljno goriva i vode.
3. ako nešto za.ebeš, ćuti je inače sledi  :pottytrain2:

4. ono vožnja uz obalu i te sitnice, najvažnije je da znaš gde je kamen da ne odvališ petu od pente!  :icon_geek: :toothy12:

:occasion14:

Kugla

Navikavam se Mosi, a štiftovi ne više sad smo se malo modernizirali  :hello2:, a di je kamen i sve to učim gledam neće niko da prođe sat dva da utvrdimo malo gradivo  :-[

Darko

e kugla , da citiramo poglavicu " dug je još put pred tobom "  :alas:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Susjed...pomalo se istrazuje teren...kilometar gore dole..pa se radijus povecava...cim budemo na vodi po malo ces uvajati teren...a...svi smo otkinuli po koju elisu...ne vidim sto bi ti bio izuzetak  :icon_biggrin: i neka svo zlo bude samo u tome  :thumbsup: ja sam toliko puta zapeo da sad na kraju sam popravljam elise  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"