Za Kuglin camac

Autor Ivan Borojević, Svibanj 28, 2013, 17:05:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Kugla, samo se vozikaj, što više-to bolje, sve će to već nadoć  :icon_thumright:

maverick

U pocetku se covjek malo sekira...ovo ono...kasnije se opustis i bole te riba za sve...sam gasiras...kasnije malo dodas pelinkovca i opet ti bude svejedno  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

A je tako je susjed, a dodati ću malo Jelenka pa nema smisla da trošim pelinkovac pa znaš di kum radi!

maverick

auu zaboravih...kazi kumu da ni meni nije stran rogonja :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Kad smo kod toga, sjeti me se vezano za nešto što sam vidio neki dan  :icon_biggrin:

Kugla

Prvo obuka plovidbe pa onda Jelenko heheheh, nema frke pa biće rogonje! Kum i ja dogovorili sa jednim prijateljem da za okupljanje dofura onaj gliser iz oglasa što sam mu stavio iz usluge, a osim rogonje u boci trebalo bi biti i malo pravog rogonje za neki fini gulaš.  :toothy10:

Darko

sad kugla kao pravi ribolovac moraš počet pomalo cuclat neku žesticu , u početku nosiš pljosku , a za 1 god. počet ćeš nosit litru žeste  :alas:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

A ne ne, ne pijem dok vozim  :icon_thumright:

Greys

Tako je kugla, to te ja pitam  :icon_thumright:

Darko

pa naravno , staneš , popiješ i onda nastaviš vozit  :icon_thumright:

Kugla

Stanem, popijem al onda više ne vozim :icon_salut:

Darko

nikad od tebe pravi pecaroš  :icon_biggrin:

raso

Citat: kugla  u Rujan 02, 2013, 20:33:19
Znači ti si sljedeći Rašo na vožnji  kako bi mi objasnio neke tajne!
kad god hoćeš :be happy: :be happy: :be happy:

Slaven

Citat: kugla  u Rujan 02, 2013, 21:10:36
Stanem, popijem al onda više ne vozim :icon_salut:

ma smije se čamac vozit kad popiješ to nema problema ide još bolje :icon_biggrin:

Darko

i boli te oćeš di opalit i udarit elisu  :toothy2: