Za Kuglin camac

Autor Ivan Borojević, Svibanj 28, 2013, 17:05:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Pa vidjeti ću koji dan kad budem poslom na onoj strani, eh i ovaj koji smo juće trebali dovesti isto tako sve super, kad na kraju ipak nije, vidjeti će mo.

silure

Evo mene ja cjelini dan pripremom se za put evo putujem na more...žao mi je da nisi spomenuo jučer taj čamac otišao bi pogledat...čamac je u dobrom stanju a za motor stvarno neznam...čamac je 90 u patosu to je ok jedino što je svancovan pa je predviđen za manje motore ali i to je ok...čamac nije loš i da se korigirati sa cijenom...pokušat ću sutra nekoga nazvati da u vinograde da sakupili više informacija...žao mi je da nemogu osobno otići a čovjeka znam iz viđenja...

Kugla

Silure nema problema nije žurba samo se ti sa obitelji lijepo provedi na moru.

ZeroCool

Kugla ako ne mozes naci nikakav drveni camac, jeste razmisljali da ti se napravi novi sperov camac po tvojim dimenzijama koje bi hteo

Kugla

Razne kombinacije su u igri, ne žurimo nikuda, a mislim da bi šperov camac daleko nadmašio trenutni buđet, iako sve su opcije otvorene, dobio posao kako sam napomenuo nadam s eda će biti i za stalno a onda ću vjerujem biti u mogučnosti odvojiti nešto dodatno i ko zna možda i ta varijanta bude realna.

ZeroCool

pa ja ipak mislim da nebi premasio, ima nas dosta koji bi mogli pomoci da se uradi za taj novac lep i kvalitetan camac

Kugla

A kažem sve opcije su u igri, ja osobno nisam nikad pravio nešto slično al ako se ne varam gledao sam negdje cijene i nije to bilo baš ni jeftino, možda griješim ali ako imaš iskustva sa tim reci da vidimo što kako pa zašto ne kažem sve u igri.

Ivan Borojević

Camac od spera nije za tebe Kugla, brate mili krupan si, prevrnio bi ga iole da nepazis, a di sa zenom i djecom, pa nemas mjesta za vas sve. Novi od spera specijalno radjen za Kuglu od 150 cm u dnu, stranice 60 cm i duzine 6m bi kosto ko i novi plasticni ili aluminijski  camac. Zaboravi sper, tebi treba tezi stabilni velik camac, nesto poput Siluretovog, onda si siguran ,a i tvoja familija kad idete u voznju.  :occasion14:

ZeroCool

jovice ja garantujem da se ne moze prevrniti pa nije kugla tezi od 8 odraslih osoba u camcu + stvari i motor od 25ks pa ide savresno :)

silure

Kugla...ja bio u aljmasu pogledati alu camac...ogroman...vec u depresiji da mi treba camac jer ga vijam od veljace...covijek reko zadnja cijena 6000 a camac olupina jos toliko bi ulozio da bude dobar...zamalo sam ga uzeo ali nisam..nesto mi je reklo odi kuci i razmisli...doso kuci otvorio njuskalo ne ocekivajuci da cu nesto vidjeti kad ono nov oglas...i odmah se zaljubio ostavio veceru napola i zurno sa nasim kolegom bajom da ga vidimo...ja vidio i bio sretan...kupio ga a kad sam doso kuci razmisljam ja...sta da sam u aljmasu kupio onu olupinu...i da sam par sati poslje vidio ovaj camac a novac sam imao...ja bi si jaja pojeo je neznam..poludio bih...

silure

Pjesnik je htio reci..NE ZURI...uvjek ce netko nesto prodavati dobro da je jeftino...za onaj limenjak sam se raspitao...ujutro ti napisem u sms...

Kugla

Ne žurim, jer ništa mi ne znači koji tjedan više da sačekam, bilo bi lijepo da je to riješeno i da mogu malo na pecanje ali ne žurim. Sad i nemam nešto previše vremena sto nekih obaveza i kako sam poćeo raditi prioritet mi posao i sređivanje manjih financijskih dubioza iz ovog vremena dok sam bio bez posla, tako da ima se vremena za čamac, ako nešto upadne ok i u visini buđeta naravno da će mo riješiti, a ako ne biće prilike kasnije. Već bilo nekih ali kad vidim shvatim da to nije to i bolje da ne kupujem, ona kombinacija čamac i lama su izgledali ok al, sve znamo o tome motor na kraju nema papire i ništa od toga.

silure

maverick

Citat: kugla  u Srpanj 10, 2013, 05:57:10
Ne žurim, jer ništa mi ne znači koji tjedan više da sačekam, bilo bi lijepo da je to riješeno i da mogu malo na pecanje ali ne žurim. Sad i nemam nešto previše vremena sto nekih obaveza i kako sam poćeo raditi prioritet mi posao i sređivanje manjih financijskih dubioza iz ovog vremena dok sam bio bez posla, tako da ima se vremena za čamac, ako nešto upadne ok i u visini buđeta naravno da će mo riješiti, a ako ne biće prilike kasnije. Već bilo nekih ali kad vidim shvatim da to nije to i bolje da ne kupujem, ona kombinacija čamac i lama su izgledali ok al, sve znamo o tome motor na kraju nema papire i ništa od toga.

Ne bih se bas slozio..mada idkreno jos jedan pecaros na vodi bi mi samo smetao  :toothy12:
Bit cijele pripče je da se što prje rješi neko plovilo da se može na vodu, da se može na kupanje dok je ljeto...to moze biti i nesto sto ce trajati godinu, dvije tri dok kugla ne uleti u neku lovu s novim poslom  :thumbsup: a onda ce se kombinirati nesto ozbiljnije , bolje, skuplje...itd itd 
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure