Gdje ga tražit

Autor zvona, Svibanj 31, 2013, 11:45:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Paljevina matora....puni frizidera pa hebe nas da mu slucajno ne dodjemo u susjedstvo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Ma žao mi čovjeka izgleda soj moje stare kad najviše kmeči pazi je se gadno nešto kuva :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

alex7777

pajdo77

I ljudi koje srećem na vodi kažu da se baš nisu proslavili lovom na njega,iščačkaju tu i tamo po kojeg. Jedini sam ja izgleda u debelom zaostatku,ljudi moji sam sebe podsjećam na Hajduk.

nekinho

E da i to doživim da ribolovci svoju uspješnost usporede sa mojim Hajdukom
:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Da i ti nisi od "naroda", ako želiš pecati mjenjaj nadzorni odbor i jebi sportskog direktora  :hi:

pajdo77

Mjenjat ću ja hobi kako mi se čini. Bolje da počnem štrikat,bar bi bilo čarapa za zimu. Opet,ako štrikam kao što pecam mogo bi zimu bos dočekat.

Kugla

Pajdo sve si ih pohvatao zato neće  :ok:

silure

zadnjih par izlazaka tek poslje ponoci sam imao dešavanja u prijelazu jake struje u mirnjak(kamen)...ali samo ssr9

KvacakZu

Kod mene samo ssr 8 spezialna boja  :sha:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KvacakZu

Još da se može spustit čamac bilo bi ludilo  :bye:

alex7777

Citat: KvacakZu  u Kolovoz 26, 2018, 15:31:17
Još da se može spustit čamac bilo bi ludilo  :bye:
ponesi par kanti betona nalij pas moc  :stripii: :uf:

maverick

KvacakZu

Ništa od toga možda dođe 40 cm ako drava uštopa i ništa više  a to je malo :uf:

maverick

Sad tek vidijeh da nista od tih metarskih progmoza...jedino ti ostaje da dovezes camac u Os...spustis se u retfali i imas par km do nas...za ulove ne garantiram ali pripremamo dobar rostilj...a ni rakija nam nije pokvarena  :stripii: