Morske ribe...

Autor alexdja, Svibanj 31, 2013, 17:45:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

majstor

Popaj, na moru loviš strankinje na kukuruz, daj ribama mira. Sudeći po slikama i tamo ćeš napraviti dar-mar.  :stripii: :stripii:

DIDAPATAK

..nisam probao bućkanje na moru  :dontknow: ali jesam šuškanje  :takoje:
..i redovito imam raznorazne ulove  :ok:  :hello2:
.. :baba:

Kugla

Ima li netko preporuku za malo varaličarenja na moru, nisam nikad varaličario na moru a ove godine nešto kontam da bi baš probao dok sam na godišnjem, ako netko može pomoći sa preporukama koje varalice kakvo vođenje koji tereni i sl. unaprijed hvala.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

raso

Odeš u Stela Maris , oni će ti sve objasniti :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii:

Kugla

www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

kawasaki

S obale ljeti na vecini terena tesko. Sica da. To ide. Male varkice isto ko i kod nas al brze vodjenje i tvicanje
Brzi od Bolena.

kawasaki

Brzi od Bolena.

Kugla

Kawa hvala na savjetu, meni je to više da se malo zezam nego što bi ozbiljije lovio.
Ponedjeljak  Seline-Starigrad paklenica
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Mudri

Tamo možeš upecat pravih riba i sada po ljeti ,ali na senk,znači dobri mamci,i bude koja oradica dobra,ako ništa drugo od mamaca,probaj naći kojeg puža ,ali one veće volke,sigurno če biti koja prava ribica,na varalicu teško,jedino naveće koja lignjica ili sipa ako je ostala....

Kugla

Probao jedan dan predveće malo varaličariti ali ništa, dubinku nisam ni nosio, prošetao malo do nekih domačih što pecaju sa obale i na senk ulove tu i tamo po koju ozbiljniju ribu, možda na godinu ove odustajem od morskog varaličarenja i nastavljam samo uživati u moru
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Ove godine nisam uopce nosio pribor...bas zbog toga...uzivao...i opusteno cijeli dan. Sto se tice pecanja u proteklim godinama...sve mi to mršavo. Puska je najbolja...mozes uz obalu naloviti poprilicno ribe ako volis jesti...ali ove godine nisam ni nju ponio
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Da si ponjeo pumpericu mogao si nalovit malo čeha i poljaka , sad imaju sve bolje i bolje aute .  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Kugla

Je puška i u pličaku ima ribe, danas ronio i lijepih orada u pličaku od pola metra do metar.
Na senk kako je Mudri rekao jutros neki dečki pecali i non stop im peca ali promašuju, dao im par savjeta i ulovili oradu.
A tony što se tiče Poljaka njih najviše čudo jedno.
Nekako jedva čekam Dravu i Dunav pa da se malo pristojno napecam
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

kawasaki

Ja se vratio s bacanja iz marine Baotic. 5. put bez strijelke. Uzas. Bar da sam mogo bez scapa doci. Al lakse bi bez kupacih dosao.  :pirate:
Brzi od Bolena.

ibro dirka

Uz silu obaveza i nešto tankog znanja o ribi te vrste. Kupio sam mali bijeli shedić i 5 grama glavu crvene boje u Pločama. Usprkos sprdanju lokalnih pecaroša na boju sjeda ja sam u njega vjerovao i uz svo znanje i malo sreće na prvi pokušaj bilo je rezultata. Sreća po populaciju Brancina da sam stigao samo tu noć na vodu...

mali ali je trn u oku dalmošima koji su me sprdali...