Morske ribe...

Autor alexdja, Svibanj 31, 2013, 17:45:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

vatrogasac

Cek Kawa, jel to riba ili hoba :-p

kawasaki

To je morska neman koja bjezi s mola ko cuko!
Naravno dok nije dobila rez medju oci.
Brzi od Bolena.

vatrogasac

Nista, otvorit novi topic s cudovistima i nemanima, morskim naravno :P

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Mario svaka cast, koristan video :ok:
Inace, to za sta koriste skampe, moze i prstom da se radi. U tom slucaju ne trebaju ni klesta posto prst nece da pusti :laughing5:

maverick

A svake godine kupim metar da se djeca zezaju...nije bas jeftin...a sigurno bi se dalo uloviti kojeg  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Citat: twister011  u Svibanj 31, 2015, 12:15:14
Mario svaka cast, koristan video :ok:
Inace, to za sta koriste skampe, moze i prstom da se radi. U tom slucaju ne trebaju ni klesta posto prst nece da pusti :laughing5:
To nisu skampi, već kozice  :ok:

twister011

U pravum si, ali nisam ni zagledao niti razmisljao o njima :icon_scratch: Od crva mi se zavrtelo u glavi :icon_puke_r:
Nikada necu zaboraviti savete Josipa Basiolia, o lovu velikog morskog crva  :notworthy: Kao mali ih citao i ostao istraumiran kao da 
se radi o velikoj beloj :eek: Godinama sam se plasio da ne naletim na velikog crva :icon_rabbit:

raso

Ja sam ga lovio na kozicu i stiropor. Vežeš najlonom škamp i na 30 cm svežeš stiropor. Stiropor ga cijelog izvuče van.

pajdo77

Danas u novinama čitam da je na havajima sabljarka ubola pecaroša i čovjek umro od ozljede. I onda mi oni što skaču sa onom gumom iz gaća svezanim za zglobove kažu da taj njihov hobi izaziva nalete adrenalina. Jedino pecaroši i možda rambo žive svaki dan na rubu. :laughing7:

twister011

Potpuno se slazem. Vidi samo ovog sa filmica pa zamisli Velikog morskog crva 5-6m a vilica ko one stipaljke za ledene blokove :eek:

Citat: raso  u Svibanj 31, 2015, 19:53:49
Ja sam ga lovio na kozicu i stiropor. Vežeš najlonom škamp i na 30 cm svežeš stiropor. Stiropor ga cijelog izvuče van.
Basiolo pisao, najbolji mamac je govno*

*izmet, kaka.... :icon_puke_r: :laughing7:

Kugla

Jel taj morski crv služi kao mamac za pecanje ili ?
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

mimi

Raso ako ti nije teško objasni malo podrobnije kako  to vadiš morske crve sa stiroporom i kozicom.

maverick

Pa Rašo sjedne na taj stiropor da ga ne hebu hemeroidi  :stripii: a kozicu drzi u ruci kao sav normalan svijet  :uf: Susjed , da rezes na komadice i pecas na njega , nataknes na udicu ... :ok:

Kugla

Hvala na info, ako budem u prilici isprobati ću i to
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti