Far za vožnju

Autor Juzba, Svibanj 31, 2013, 21:26:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Juzba

Napokon sam instalirao far, nakon tri godine hoću-neću :icon_king:
Imam struju na motoru, 24 voltna, i direktna utičnica ide iz njega na far. Probao sam sa 12 voltnom sijalicom na akumulator al je slabo, sad kad sam izmjerio voltažu iz motora, stavit ću 24 voltnu sijalicu u far pa prvu noć na vodi isprobati.
Far ću namjestiti na krmu, znači ispred čamca i nisko da mi baca svjetlo što niže po površini, jel ima neko šta pametno tu još nadodat :sad4:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Nista...jedino pomaze kad svijetlis u obalu da se lakse orjentiras..a na samoj vodi tesko da ces puno postici ali je svakako zgodna spravica na camcu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

da, nisam napisao da ima zglob u svim pravcima pa ga mogu usmjeravat, al sam ga postavio zbog vožnji kad savom plutaju nenormalne količine balvana, greda, debala, krošnji, grana......a i zbog magle, tad će biti usmjeren u obalu a neće mi svjetliti u oči kao kad si svjetlim baterijom pa mi se snop odbija od prednje komore čamca i od toga ništa ne vidim

maverick

r-t ima jedan na camcu..nije los ali nije za voznju...kao autom naprimjer
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

meni je najbitnije da vidim drvo u vodi ispred sebe dovoljno daleko da mogu na vrijeme izbjeć, ništa više