Čamac od blažujke

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:39:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Josip

Josip

Upisi na njuskalo sperploca, odmah prvi oglas, s tim da piše da je tabla 140 kn ali daje za 100

davor99

Ako može jedno pitanje što znači ŠVANCOVAN
Vodite ljubav, a ne psa

bb

Da ti je zadnji kraj di ide motorić(krma) malo izdignut iz vode ko prednji kraj samo ne toliko puno nego malo.

davor99

Vodite ljubav, a ne psa

ZeroCool

I mojim radovima za ovu godinu dosao je kraj....

No

nek bude sretno i nek te dugo služi.  :occasion14:

Simb@

Jesi to torzionu osovinu stavio naopačke  :uf:

nek te dugo i lepo  sluzi  :occasion14:

ZeroCool

cekam tebe da dodjes da je okrenes ;)

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Jedan je završen i čeka proljeće za porinuće, izgleda super, fino je išao na probnoj vožnji, a koliki mu je vijek, vidjet ćemo
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

alex7777

s*obzirom na obzir da sam ih radio tj jos radim al rijetko mogu samo komentirat ovisi kako ste ili si ga napravio od covjeka do covjeka kolko ce trajat nekom dvije tri nekom 10 15g nekom i 20g sve je do odrzavanja vidio sam ovo 20g ima smisla ako je camac na prikolici a ne u vodi u kojekavom minusu i redom  :hi:

maverick

Ja oduvijek imam zelju napraviti drveni...od blazujke
..ali posao ...ovo...ono...nikad vremena...Juzba si ti sam radio...daj koju sliku
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

još bar jedan sloj mata i epoksija pa pobojat sa poliuretanom i držati će godinama

alex7777

Citat: maverick  u Siječanj 22, 2019, 19:33:54
Ja oduvijek imam zelju napraviti drveni...od blazujke
..ali posao ...ovo...ono...nikad vremena...Juzba si ti sam radio...daj koju sliku
pajta tu sam  :hi: