Čamac od blažujke

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:39:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alex7777

Citat: ZeroCool  u Prosinac 12, 2019, 23:14:30
Kakva jelovina pa i prednja i zadnja su od hrastovine 4cm devljine samo su davno koristene pa ostalo boje
sad vidim moj zaheb sori  :ok:

ZeroCool

al nezz kako si video da su glave jelove to me cudi  :stripii:

ZeroCool

alex7777

Citat: ZeroCool  u Prosinac 12, 2019, 23:17:24
al nezz kako si video da su glave jelove to me cudi  :stripii:
pretrcao sam slike nabrzinu na ovo sam mislio  :stripii:

upload image website

ZeroCool

hahahahah ove su dobre ali pripremito da se radi neki letnjikovac  :hi:

rj

Citat: alex7777  u Prosinac 12, 2019, 23:12:48
egije vidim da su hrastove al sto pobogu glava ili zrcalo kako god hoces od jelovine  :sha:

A DA SKINEŠ te cvike sa avatara   :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ZeroCool

Svi sastavi i sarafi presvuceni mrezicom i epoxy smolom radi bolje zastite

alex7777

ja kontam nagodinu cijeli camac izvana epoxijem , mislis da nakon nekog vremena nece se razdrmat to (samo preko spojeva i vijaka)

ZeroCool

pa ima ovakvih camaca koji su radjeni i unutra i vani od plasike....zasto bi se razdrmalo? i ja  sam razmisljao o plastici izvana komplet ali budzet drugu prelazi pa smo odustali :)

alex7777

Citat: ZeroCool  u Prosinac 17, 2019, 19:35:31
pa ima ovakvih camaca koji su radjeni i unutra i vani od plasike....zasto bi se razdrmalo? i ja  sam razmisljao o plastici izvana komplet ali budzet drugu prelazi pa smo odustali :)
cuj , vrijeme ce pokazat nevračam ti ali ja bi ipak  sve izvana sto cu i sam napravit treba ti 15kg za dva sloja ako sam dobro upucen kila kvadrat jos cu taj info odradit prije zahvata ( normalno sa mrezom)  :hi:

alex7777

sve to dobro izgleda samo ti moram rec sta mi nestima umjesto dvije vodilice po sredini bolje bi ti bilo da si dvije vodilice na rubu iso i preso stranicama preko nje (normalno HRASTOVE)  :ok: ISPRAVAK TRI VODILICE , SORY  :pije: :stripii:

ZeroCool

nezz koliko si upucen u gradnju slicnih camaca ali nikad ti ne moze bit jaca vodilica iz vana  pa prepustena stranica....od vodilaca po podu camca jer idu u pod egije i onda da se stranica saravi i lepi u tu vodilicu.....zato se i radi iznutra jer je puno jace a pri tome nemas nikakav otpor vode....ima covek u aljmasu koji radi camce sa prepustenim stranicama pa ako je tu da kaze svoja iskustva....ja sam probao i jedan i drugi nacin

alex7777

Pa pajta ja sam taj iz Aljmasa  :hi:

alex7777

Vidi ovako ja sam radio ispocetka bilo malo (onak neznajuci skoro traljavo)  poboljsavo ucio na greskama i znam neke stvari sigurno tako da svako dobro ti zelim  :hi:

ZeroCool

porinuce bilo 31.12. smrzli se ko ona stvar hahahahha  :stripii: