Goo-far kit

Autor maverick, Lipanj 07, 2013, 23:03:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

zaustavlja proces kvarenja goriva
    razdvaja lance ugljikovodika i udaljuje ih jedne od drugih koristeći svojstva magnetnog polja
    moguće ga je prilagoditi zahtjevima kupca
    uklanja nakupine mulja
    predstavlja zelenu – ekološki prihvatljivu tehnologiju

Optimalni rezultati GOO FAR tehnologije postižu se korištenjem GOO FAR sustava koji obuhvaća Performance Kit, predfilter i separatori vode iz goriva. Korištenjem sustava u motor ulazi  stabilno tj. očišćeno gorivo (bez vode, mulja i krutih čestica) kako bi se postigao maksimalan učinak rada motora.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

http://www.sevensea.hr/

U prodaji filteri koji se koriste kod pretakanja goriva u rezervoar..odvajaju vodu u stopostotnom omjeru, najmanji koji ima protok 13 l u min kosta nesto preko 200 kuna, ima netko za testiranje da narucimo dva-tri komada
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

maverick

Ovaj zadnji flter je kad sipas gorivo u rezervoar...procjedis kroz njega, odvaja vodu

Greys

Aha, hm, da li je naše gorivo toliko loše, ili čisto uzet da se iztestira?

maverick

A ne znam ni sam, neki iz pouzdanih izvora tvrde na 100 l benzina ima 1 litra vode..vjerovati ili ne..ne znam

Greys

E sad, da li smatraš da zbog vode, u npr tom omjeru, motor ti radi ''nepravilnije'', nemirnije ili nešto treće? I ako i jest 1:100 voda-gorivo, koja je isplativost ovoga?

tole

to ovisi o tome gdje točiš gorivo. ja vozam dizela pa ne obraćam pažnju ali kolega sa posla kaže da mu auto ima i do 10% veću potrošnju kada toči na nekim benzinskim crpkama, tj kaže da odkad ne tenkira na ininim crpkama auto mu manje troši i bolje radi, e sad da li se radi o samoj kvaliteti goriva ili nečemu drugom ne znam, ali čovjek tako kaže a ja nemam razloga da mu ne vjerujem.

maverick

A ima nesto u tome...ako je gorivo cisto, imamo bolji i tisi rad , manju potrosnju i ujedno i isplativost filtera da ne pricam o produzavanju vijeka motora

silure

Sto posto istina za inu jefan lega sasvim slucajno primjetio u boci staklenoj nakon duzeg stojanja horiva da se jasno vidila razlika u boci kada se voda zadijelila od goriva...i ja mu vjerujem jer mnogi novi auti kod nas u servisima radi loseg rada su ustanovili da je zbog vode...