Tiger Shark by Josip

Autor TonyC, Lipanj 12, 2013, 12:45:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

josip_031

Pozdrav kolegama, vidim da se priča oduzila, u podrumu sam do ponoći, pivo je hladno i svi ste pozvani

maverick

Dobro ti nama dosao... :thumbsup: poslikaj sto radis a ako Tonyc bude smio od zene naleticmo u dan dva  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

josipe , mene je TonyC nagovarao da pod napravim od brodskog poda i prelakiram epoxijem , nedaj se, probat će i tebe nagovorit :icon_biggrin:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Malo da ti olaksamo sto se tice alata, staru rucku od valjka...poredaj podloske, jednu vecu jednu manju i dobices alat kao sa slike..za plastificiraje tih dijelova koje ces ti morati... :thumbsup:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Citat: Darko  u Lipanj 12, 2013, 21:59:57
josipe , mene je TonyC nagovarao da pod napravim od brodskog poda i prelakiram epoxijem , nedaj se, probat će i tebe nagovorit :icon_biggrin:

Dare , lažeš kolko ti je dug čamac !!!!!!!!    :icon_biggrin:

josip_031

Ljudi hvala na savjetima, mislim da će to sve dobro ispast na kraju.imam podršku i hrpu savjeta od ljudi koji su bolje upućeni u sve nego ja tako da ne brinem. Nije jednostavno ali je gušt.Hvala Maverick za alat, jednostavno a dobra fora.

maverick

Danas, ustvari nocas  :icon_biggrin: naisli do Josipa, čamac ofarban, puno posla napravljeno...odličan posao odrađen  :thumbsup:

TonyC

Kolko čovjek ima volje za radit - neviđeno , a kolko je ljen za postavit koju sliku na internet - neviđeno !   

Šala , evo čekamo da se Josip sjeti opalit koju sliku na forum ! ! !    :toothy9:   

Darko

ajmo josipe stavljaj fotke  :hello2: , da vidimo kako napreduju radovi :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Kod Josipa kao na traci...,rade svi osim nadzornih organa  :icon_biggrin: a njih ima najvise  :icon_biggrin:

Kugla

Lijepo kad se usporedi početak radova, svaka čast.

josip_031

Evo kako je to izgledalo nakon neprospavanih 40 dana, sad i nikad više!!!!

josip_031

I na kraju ZADOVOLJAN. Kabinu još nisam slikao ali biti će i toga.

josip_031

Na kraju se nadam da će biti na Dunavu najkasnije do 17h. test, test

Greys

Svaka čast, jako lijepo uređeno, jako  :icon_thumright: