Tiger Shark by Josip

Autor TonyC, Lipanj 12, 2013, 12:45:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TonyC

Joka vrhunski popračeno ! ! ! ! ! !   

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

odlično urađeno! Nemam više volje za takve stvari jer sam tri sharka tako sređivao. uživao sam u tom poslu, ali sam se sa godinama malo ulijenio :crybaby2:

Kugla

Prva liga, svaka čast!  :occasion14:

maverick

Malo sam prepravio naslov....inače lakse ce pojedinci znati o čemu se radi, a šteta je da se ovakav rad i trud ne vide   :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mlb

TonyC

Zamolio sam Josipa da vodi dnevnik rada kad je započeo ovaj arbait .
Neki dan kad je završavao škicnio sam u bilježnicu . Strašno koliko je tu radnih sati !
I sve to završio je u mjesec dana .
Mislim da bi se i određeni majstori / hobi majstori postidili za koliko je to drug Oplajvazio . Strašno !
Kad sam ga pitao Joka , bi li još jednog : reko je - prvi i zadnji put ! ! ! !    :toothy9:

Evo , ko se odluči na bilo kako krpanje / bojanje , Josip je friški po tom pitanju , sve je radio po P.S.-u pa koga zanima neka mu šalje pp !

:icon_thumleft:

Slaven

Svaka čast Josipe, odlično odrađeno.

Dodo bi još i komentar na to kako je lijepo radit poso u kojem uživaš, bez obzira koliko on bio težak i mukotrpan, za razliku od posla koji nam je svakodnevica i kojeg moramo radit da bi prežifjeli, fuj. :dontknow:

maverick

Takvi veliki poslovi oduzmu puno vremena i enrgije...tek nakon godinu dvije mozes opet u nekakav slican projekt...a i dokaz je da vecina majstora koji rade s plastikom su alkosi  :toothy12:

Ivan Borojević

:icon_salut: odlicno uradjeno, svaka cast.Ja sam brodic radio pola godine i mogu vam rec da nema para za koje bi to vise radio, mozda male camce ali velike ne,to je hebada do boli, a nikad dosta love, kao vreca bez dna, i danas, sutra ti neko dodje pa te ucjenjuje, ej jel moze malo jeftinije, odmah ga steram u p.m. i nek pravi sam ko ja.  :occasion14:

maverick

Onaj tko to nije radio ne može ni cjeniti trud kad dodje da kupi čamac, mada ovakve stvari kad se uloži puno truda nemaju ni cijenu

sandra

nema se sta reci vise..
nego BRAVO!
  I puno ljepih ulova .. :thumbsup:

pampasexpress

Citat: maverick  u Srpanj 11, 2013, 14:07:49
Onaj tko to nije radio ne može ni cjeniti trud kad dodje da kupi čamac, mada ovakve stvari kad se uloži puno truda nemaju ni cijenu
takovim pacijentima treba reci neka kupe camac a onda neka idu redom kupovati , koloturu , bitve , nosace za stapove , sidro , strik ,itd. , itd , a o radovima u samogradnji i troskovima za materijal je besmisleno i pisati jer je vec prethodno napisano a kako je i napisao kolega jovicabor :
"nikad dosta love, kao vreca bez dna, i danas, sutra ti neko dodje pa te ucjenjuje, ej jel moze malo jeftinije, odmah ga steram u p.m. i nek pravi sam ko ja"
pravilo je da nema pravila