Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

definitivno u  zadnje vrijeme tko drzi do sebe ima aluminijski pecaroski camac.. ::) no imaju i oni svojih mana i jako puno prednosti...pa cemo tu o njima...i majstorima koji ih rade u nasem okruzenju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

meni se ovako nešto sviđa

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Tićo

Za dobar alu čamac definitivno treba izdvojiti dosta evropskih novčanica, ali kod nas u Srb. majstori još uvek nisu dorasli da prave čamce za veće motore od 15 ks, dok kod kolega u Hr. čini mi se da je situacija drugačija ima dosta proizvođača koji prave dobre čamce, za veće motore 30,40 pa čak i 90 ks. sam viđao na Dunavu.

maverick

ma nije ni tu bas sve bajno...ima ih dosta...ali nekoliko se trudi da napravi dobro plovilo....ima dvije-tri ozbiljne firme po slavoniji...ostalo je ...
brumar...je jedan od njih...ozbiljnost, pedantnost...zelja za napredkom i zelja da se napravi skoro savrseno plovilo...

Tićo

I meni dobro izgledaju čamci od Brumara, a čuo sam iz pouzdanih izvora da su i kvalitetni  :)

Simb@

Koja je cena camca Neva 5.25 kod Brumara

maverick

IVEK 85

Ovo mrak izgleda robusno,kvalitetno,pedantno,ja da tak nekaj svežem kod sebe na Savi drugi dan bi bio na otpadu! :be happy:

Dibidus

Brumar gradi kudikamo kvalitetnije od nekih majstora iz VK i okolnih sela, koliko sam čuo, cijena je tu oko 2.500 € i to je dobra cijena za takav proizvod !

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Dibidus

još bolje, to je super cijena za takav čamac.

maverick

Bruno je izrazito korektan i pošten čovjek, koga zanima treba otici i pogledati, od hale do dečki koji rade sve djeluje ozbiljno a takva su i plovila....

Retfalački mačak

Najbolji čamac za pecanje na Dunavu je Neva 525. Proizvođač je firma Brumar. Kada na njega stavite 4-taktni mercury 20 KS onda ni RJ-u nije jasno o čemu se radi. Izvrsno ide sa dvojicom i troši jako, jako nepojmljivo malo.