Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dukson

Kod mene je baaas dost visoko, iskreno se nadam da cu sa stolicom to iskorigirati - a ako ne, ne znam :) bit ce neki DIY, neka podrucka, ili ce flekserica na yamahi radit! :D

ZeroCool

Citat: Dukson  u Travanj 03, 2022, 21:26:58
Kod mene je baaas dost visoko, iskreno se nadam da cu sa stolicom to iskorigirati - a ako ne, ne znam :) bit ce neki DIY, neka podrucka, ili ce flekserica na yamahi radit! :D

Menii fali malo taman toliko da stolica resi problem

Dukson

Zaboravih odgovoriti ovdje, stolica je rijesila problem visine - rucka stoji aman taman sad. 

ZeroCool

Priprema za novu sezonu mozda dobijem koji km kad je boja nova  :stripii:  :stripii:  :stripii:

šajzika

Izgleda mi puno  bolje nego onako bjeli :stripii:
Audentes fortuna iuvat

ZeroCool

Citat: šajzika  u Svibanj 11, 2022, 20:36:15
Izgleda mi puno  bolje nego onako bjeli :stripii:
pa i meni zato sam se i odlucio menjat boju

ZeroCool

Thechoki

šajzika

Lajkam komplet i ja. Dobro izgleda :hi:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

Narucen jos jedan mali detalj :)

maverick

Jel da otvaramo novu temu...radis svoj  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Ma jok. Kod mene će  to biti neki dugorocan projekt koji ce ici polako kako bude novaca. Ove godinece biti produzenje palube. Za vb motor se jos neckam i tak.
Drago mi je da si je duxon kupio sve novo i dobro. Lijepo je vidjet takvu kompoziciju i zbilja podešeno sve za uzivanje na vodi.
Zesce od toga nisam probao na vodi, tak da je i takav motor neka tiha patnja :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Mislio sam na Pajdu kad je okacio sliku Elana... :sha:

maverick

Citat: šajzika  u Lipanj 20, 2022, 15:29:22
Ma jok. Kod mene će  to biti neki dugorocan projekt koji ce ici polako kako bude novaca.
Drago mi je da si je duxon kupio sve novo i dobro. Lijepo je vidjet takvu kompoziciju i zbilja podešeno sve za uzivanje na vodi.
A  ti nemas sta raditi...samo uzivancija i pecanje  :ok: