Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ivan Borojević

alex7777

kobac mislim da je bolje da se manes dunava i da odes u prometnjake  :stripii:

Mudri

Citat: kobac  u Veljača 09, 2017, 18:27:31
Citat: Mudri  u Veljača 09, 2017, 07:16:17
Ma Šimiću pusti kobca,provokator jedan... :bye:

Obzirom da si i ti s mihom u kombinacijama, možda je i tvoja kabina tamo pridodana :stripii: :stripii: ( jooooj bože) :stripii: :stripii: bolje da šutim...
Kobac kobac,mogao bi te neko na zebri pogazit,pazi šta pričaš :stripii:

kobac

Citat: alex7777  u Veljača 10, 2017, 00:59:34
kobac mislim da je bolje da se manes dunava i da odes u prometnjake  :stripii:

I o tvojoj 'samogradnji' bi se dalo pričat...

kobac

puffff. nije više zanimljivo...ja sve nešto bockam..(čitaj provociram), nebi li se moj kolega rj javio al on ništa..
nije mu zanimljivo, kaže više voli lovit smukije i "vozat" se po Dunavu nego trošit vrijeme na mene... :crybaby2: :crybaby2:
:stripii: :stripii:
ufff odoh...

mudri kasniš na posao..

majstor

Moj kobac - poduzetni smo mi ljudi. Samogradnja - što oko vidi majstor napravi. :stripii: :stripii:

DJ17

Nije tema ali kad se vec sad tu pise -proziva-, kao i obicno mi "obicni smrtnici" ako se na neki nacin snadjemo konkretno oko camaca iz samogradnje odma smo lopovi... a politicari nam iz dana u dan daju sve lepse primere kako to bolje odraditi!!! joj :pije:

kobac

Citat: Djoka  u Veljača 10, 2017, 10:36:08
Nije tema ali kad se vec sad tu pise -proziva-, kao i obicno mi "obicni smrtnici" ako se na neki nacin snadjemo konkretno oko camaca iz samogradnje odma smo lopovi... a politicari nam iz dana u dan daju sve lepse primere kako to bolje odraditi!!! joj :pije:

ne radi se tu o snalaženju nego nekim drugim stvarima-ovisno o slučaju...
al jednostavnije bi možda bilo da neke stvari neznam...
u svakom slučaju ja se slažem s tobom da nam političari baš nisu neki primjer poštenja i pravice (a oni donose zakone???), a ljudi sve teže žive iliti preživljavaju..tako da se bolje držati ribičije nego takvih stvari..ljudi se samo nasekiraju..
mada to naravno ne zanči da treba na neke stvari zažmiriti..

idemo veselije teme-evo ja uplatio jackpot da imam za čamac :rofl2: :rofl2:

majstor

Ja čekam a nisam ni uplatio. :rofl2: :rofl2:

kobac

e ovo je dobra makina uz male preinake taman za nas...

nele01

Gledao sam sajt ural-jet 600, prekup je, izađe oko 12000 eur. Kad bi ga uvozio, verovatno bi cena bila oko 9-10 k eur, + transport i pdv, opet bi izasao na isto. Mislim da bi nasi majstori ovo uradili za 6000 eur.

maverick

Napraviti aluminijski čamac, brodić ili kako ga vec nazvali i staviti gore 100...15o ili 200 ks je puno jednostavnije nego napraviti pecaroški čamac koji ce dobro ici i s 20 ks i imati mjesta za dva pecaroša..ili četveročlanu obitelj. Isto tako cijeli ovakvi koncepti su ne zbog same startne cijene vec i zbog potrosnje prihvatljivi jako malom broju pecaroša...tako da nama sluze vise da gledamo i mastamo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Problem je u tome što su htjeli oporezovati jahtaše, a opalili su one koji voze drvanjake od 3,2 m.  :takoje: :icon_biggrin:

DIDAPATAK

Citat: maverick  u Veljača 10, 2017, 13:20:30
Napraviti aluminijski čamac, brodić ili kako ga vec nazvali i staviti gore 100...15o ili 200 ks je puno jednostavnije nego napraviti pecaroški čamac koji ce dobro ici i s 20 ks i imati mjesta za dva pecaroša..ili četveročlanu obitelj. Isto tako cijeli ovakvi koncepti su ne zbog same startne cijene vec i zbog potrosnje prihvatljivi jako malom broju pecaroša...tako da nama sluze vise da gledamo i mastamo  :stripii:

..e to je to..
..za obitelj s skromnim troškovima  :ok:
.. :baba:

Ivan Borojević

Citat: nele01  u Veljača 10, 2017, 13:13:08
Gledao sam sajt ural-jet 600, prekup je, izađe oko 12000 eur. Kad bi ga uvozio, verovatno bi cena bila oko 9-10 k eur, + transport i pdv, opet bi izasao na isto. Mislim da bi nasi majstori ovo uradili za 6000 eur.
Ovdje kod nas bi izasao oko 10 kilji eura plus polovan motor oko 5000 eura, plus prikolica 1500 eura, pravio bi ga od alu lima 4-5 mm, kabina 3mm, tezina bi mu bila oko 800-1000 kg, dimenzije 7- 2.50, stranica 120 cm, 20cm u vodi a metar izvan vode, naprijed jaci V a prema zrcalu plitko V, alu lim da se moze i po moru furati, i netreba ti vikendica.