Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Grofe ima varioca u Petrijevcima, poslije nove ti provjerim jer majstor radi još to sa al-limom i javim ti.

Grof

Imam ponudu za 5 tabli aluminija veličine 1500 X 3000 mm debljine 2mm za jako dobru cijenu, zanima me koliko bi me mogao izaći majstor za varenje za čamac 5m i širine 1,20m ?
Tu je brate odmah iza panja

Juzba

Za dno i gornje djelove komora ti treba 3 mm, da sam znao, na komore bih stavio i 4 mm jer se tu gazi pa s vremenom malo ulegne, a 2 mm bi bio preslab.
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Grof

Kugla

Grofe imamo neke u mom selu koji vare takve stvari a i pravili nekad po koji čamac pa se mogu raspitati koliko bi to bilo za ruke.

maverick

trazi od simbe broj majstora pa se dogovori s njim
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Grof

Mario sta kazes na cijenu aluminija, jel povoljno ili nije?

maverick

500 kuna po tabli...ne sjecam se vise...ali mislim da nije bas extra povoljno...cuj se s simbom on je zadnji radio pa jos ima svjeze informacije u glavi

peugeot

tabla je oko 600 kuna malo više koju kunu

mossi

miha

mislim da se računa po metru vara nisam siguran ali neki kažu oko 100 kuna metar

simba

NE ne ne pričati gluposti,puno manje

maverick

Ne pricaju gluposti..ti si imao srece sto poznas neke ljude...meni su danas za varenje aluminijskog rezervoara trazili i vise po metru  :thumbsup:

Darko

ako nađe nekog da mu izvari čamac za 2500 kn  :icon_thumright: , inače tko ga je radio sam rekao je da neće više nikad pravit čamac
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.