Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

baka

Stanković, Aluma Cro u Donjem gradu, Osijek.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

nekinho

Jel zna tko koliko otprilike košta takav čamac kod Stankovića - Aluma Cro Standard 5,5m dužine i 1,25m širine?

pajdo77

Protegni noge Nekinho do donjeg grada,pa nismo mi preko Svijeta :stripii:

klem123

Krasan uradak!
Koliko si čempresa potrosio

Poslano sa mog HUAWEI Y300-0100 koristeći Tapatalk

klem123

Odnosi se na stepino remekdijelo

Poslano sa mog HUAWEI Y300-0100 koristeći Tapatalk

nekinho

Citat: pajdo77  u Veljača 07, 2017, 15:34:28
Protegni noge Nekinho do donjeg grada,pa nismo mi preko Svijeta :stripii:
Daj opali neku približnu cifru, da ne dolazim uzalud, jer ne zanima me ništa ispod 10000kn.  :rofl2:

pajdo77

za tu cifru teško da ćeš podnice dobit,nemama pojma prijatelju za cijene

maverick

Šimić valpovo...u duetu s njim radi rj....malo je reci da imaju najkvalitetniju opremu za varenje...spoj odličnih majstora i kuma kao ribolovca...članovi foruma dobiju i neku bolju cijenu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Netko u Suhopolju kod Virovitice radi alu čamce. Izgledaju mi dobro za Dravu, kratki, plitki i široki, kao tepsija. Glisira sa 10 ps.

maverick

Ovi iz Valpova imaju najbrze al čamce, kad je bilo predstavljanje tohatsu u zimskoj luci jurili su kao blesavi  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Mi stariji ne jurimo. Imam alu kanadiena starog kao ja? Sa prednjim krajem u špic, nitanog ne varenog. Rezerva mi je i koristim hrastovog. ;D

maverick

To varira od mjesta do mjesta. Osijek kao grad na Dravi nalazi se na nesto vise od 20 km od Dunava...pa vecina pecarosa se prije ili kasnije odluci i na takva pecanja, a tad ako je jednodnevni ili vikend izlet treba plovilo koje je ekonomično, cvrsto i brzo...Aluminij se tu nasao ni kriv ni duzan ali sad se vec i trziste majstora profiliralo pa se vise manje zna tko i što radi i za kakve namjene. Uz to ima i dosta ljetnjih nautičara koji cijelu sezonu s obitelji odlaze na kupanje na Dravu...i tu se opet vozi podosta kilometara za plazu di nije guzva itd itd...Kod nas se baš jurca na sve strane....tokom ljeta je kao na autoputu

majstor

Nisam vam zavidan. Kod nas još nema gužve. Ja sam prije par godina kupio brod sa kabinom i ugrađenim mb dizlom, uložio hrpu love i odustao jer je preplitko. Žena presretna.... kad sam ga prodao. :pirate:

maverick

majstor

Od kad su zabranili vađenje šljunka, Drava mjenja tok i pojavljuju se sprudovi. Plitko je i brodovi ne mogu voziti. Vlasnik deponija prodao brodove i morali su čekati veliku vodu da ih odvezu.  Brod bager ostao i mi ga koristimo zimi kad pada. Pri niskom vodostaju kao do jucer Dravu možeš na 90 posto mjesta pregaziti. Plovilo sa gazom večim od 20 -  tak cm možeš zaboraviti.
Kad dođete,sve ću vam pokazati i svuda vas odvesti.  :ok: