Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Bas je pripeklo....svi nesto usporeno rade  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

ako ovako nastavi dobice otkaz sigurno  :stripii:

DJ17

vi ste verovatno ovaj camac vec vidjali,neki dan je bio u dalju(nazalost nisam ga vidio uzivo) kaze mi tata da su camac i motor fascinanti...

Dbozuric

maverick

Odrađen na foru bass boat...ogromno i jako plovilo. Mene osobno odusevio raspored boja i ta bež unutrašnjost...kvaliteta i dizajn svakako na nivou , dosta skupih "sitnica" i realno ne realno pecaroško plovilo za naše uvjete. Mene osobno kad sam ga vidio prvi put znajuci i cijenu nije odusevio a u drugom susretu sam se odlučio na neku drugu priču tj izradu aluminijskog čamca bas zbog njega....
Lijepo ga je vidjeti svakako, tezim tome ali u nekom ekonomičnijem modu prihvatljivijem mojim mogućnostima
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DJ17

slazem se, cena je prava sitnica  :stripii: ...brzina dosegne do 115km/h znaci extra. kaze da je camac varen u vukovaru (aluvu), dragomije da se i kod nas mogu napravit lepi,kvalitetni alu camci, odnosno kakav zamislis...

maverick

Mislim da se tu moze napraviti kod nas sto god zelis , samo je pitanje tih j...žetona a njih nikad dovljno za sta god....Ja sam cuo da ide 103 i ovo 115 je odlično....

baka

Cijena prava sitnica,
75000 eura!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

No

E pa to je onda  čamac za ono sidro   :ok:

Rap

Kao i brzina cijena za taj camac od 60000-75000

SMT

Ja bi promašio za par desetina hiljada zetona cenu... :hi: Učinilo mi se da je Baka dodao nulu vise , pa sve neću da kažem...:stripii: :stripii: :stripii:...

A gledao sam ga uživo...

Svaka čast momcima :hi:!

pajdo77

Što kaže onaj u "Lepa sela lepo gore"-"mnogo je kume". Za tu lovu kupiš ne kuću nego imanje u nekom selu a kad ti se peca ubodeš dvije-tri stoje i iznajmiš plovilo za dan. Kako može komad lima koštati kao kuća nikad mi jasno biti neće.

Rap

Motor i oprema daju tu cijenu,ne lim

DJ17

cekam da se oglase ovi sto kazu da je motor 20-25ks "velik motor"  :stripii:

Gogica

Na proslom je imao 130ks i mislio sam da nemre bolje slozit komplet. Vecina ljudi je komentirala da ga je stvarno pretjerao za rijecni camac a njemu bilo malo pa je napravio ovo :icon_biggrin:
Camac je stvarno spektakularan.