Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Mislim, nisam picajzla ali staklena čaša na stopu, na sred Dunava    :notworthy:

Neprocjenjivo    :ok:

:occasion14:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Ostalo vam pričam na druženju....

Nismo 3 x zabacili... obe policije nas gledaju i čude se...

vedro

Rap

Citat: SMT  u Srpanj 18, 2020, 19:58:15
Ostalo vam pričam na druženju....

Nismo 3 x zabacili... obe policije nas gledaju i čude se...
Ako te sjecanje posluzi

SMT

Otprilike... :uf: :pije:

U svakom slučaju, pozvali smo momke na druženje, pa će biti prilike za priču o čamcu... Rado će se odazvati, kada to okolnosti dozvole... Sto se njih tiče, oni bi odmah :stripii:... Saznasmo da imamo gomilu zajednickih prijatelja, koliko je svet mali :hi:...

Pričali smo o čamcu svakako... Koliko sam zapamtio, oko tonu težak, akumulatori oko 200 kg... Farbanje čamca, ozbiljna cifra... Dužina 7 metara, frižider ozbiljnih dimenzija u podu, komora koliko treba, sve ostalo upotrebljiv prostor... Druga dimenzija...

Posle smo prešli na vino, sunku, sir i ode priča od nekoliko sati u totalno drugom smeru :stripii:... Zavezali 5 čamaca jedan za drugi, regata... Svih 5 drži elektromotor, provereno :stripii:...

Zvao sam i Tunju u sitne sate da se kosultujemo, pričao sam španski, ništa me nije razumeo....čekam račun za telefon...

retfala

Bilo je prekasno...inace bih ladno dosao...

maverick

Drugi put javi meni pa cu ja dovesti Tunju...on je ipak "stariji covek" i nije da tako kasno vozi sam okolo ... A čamac...sta reci...volio bih se pribliziti toj priči u manjem cjenovnom i gabaritnom rangu...e sad...jbg...vidiciemo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

Čamac je zaista lepo za videti...

Stvarno je impozantan... Nekako, dunavski pravljen, nije tracker varijanta ili sl, čini mi se...Najavljuju još jedan... Ta Yamaha 300 ks kad se podigne na JP i malo propeler na suvo izbaci, proizvodi zvuk nekog dobrog dvotočkasa... Moraš se okrenuti...

Sad onako laički, pričali smo o brzini... Kako sam ja to skapirao, do 60-65-70 se stigne nekako... Preko toga, to ide samo sa velikom količinom žetona... Ja sam ostao iznenadjen nekim ciframa iako znam koliko nautika košta... Daleko je ta priča od mene... Ide ova moja “djunta” pristojno...

Svaka im čast!

maverick

Daaa...do 70 se moze sa solidne novce, preko toga svaki kilometar kosta zasebno  :stripii: A ja malo skupljam ponude i tako...samo kvalitetna boja dodje oko 500 eurica plus pjeskarenje plus urci palci...i da sam radim biti ce dosta love....Njegov elektromotor je skuplji dosta nego tvoj čamac itd itd....Sreca pa je on jedan i to sad ipak nije trend , mada je trend prije par godina bio 30 ks sad je 60...mozda za par godina bude desetak takvih na vodi

Rap

Jel ides pecat ili se utrkivati na vodi

maverick

A ne ide se...ali danas nitko ne pita sta si upecao vec koliko juris i kakav sonar imas..nije to normalno...ali tako je.. :takoje:

ZeroCool

Sutra farbanje pa da i ja konacno zaplovim i jurim  :stripii:

maverick

silure

Ako sam dobro vidio da je V korito... Ja ocekujem da bi takvo nesto trebalo sa 40 ici debelo preko 60 cak i 70...sve ispod toga bilo bi ispod ocekivanja,nadam se da ce pasti i video klipic kako se kmh brojke razigravaju na vodi