Kako ste saznali za ovaj forum

Autor Kugla, Lipanj 16, 2013, 13:46:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

Rekao mi Milija jesenas na pecanju "Maverick napravio novi forum" ...
       Nema više divljeg bučka. :no:

kawasaki

Rekao mi Rap da imamo novi forum a poglavica mu je Maverik :icon_thumleft:
Brzi od Bolena.

sandra

hm..slucajno trazeci varalice i eto me  :toothy9:
zanimljivi ste , druzite se, pomazete jedni drugima :icon_thumright:
sta vise napisat..osim rjeci pohvale .. :thumbsup:
  ovo je za poglavicu..
  sluzbenik vlade je pitao indijskog poglavicu "dva orla"
  Vi ste bili svjedok ponasanja bijelog covjeka 90 god.
vidjeli ste ratove i njihov tehnoloski napredak.
vidjeli ste njegov progres i stetu koju je nanio.
Poglavica je klimnuo glavom suglasno s tim.
Sluzbenik je nastavio:  Uzimajuci sve to u obzir po vasem misljenju, u cemu je
bijeli covjek pogrijesio?
Poglavica pogleda sluzbenika i onda mu je odgovorio:
Kada je bijeli covjek dosao na ovu zemju ,indijanci su upravljali njome
nije bilo poreza,nije bilo dugova.Bilo je bizona u izobilju,bilo je dabrova u izobilju,voda je bila cista.
Zene su radile sav posao,vracevi su ljecili besplatno.Indijanci su citav dan provodili u lovu i Ribolovu,a citave noci
Vodili ljubav( :thumbsup:)
Nakon toga se poglavica osmijehnuo:
Samo je bijeli covjek bio tako glup da pomisli kako moze da unaprijedi takav sistem!!!

silure

sto nacuo novovi forum iz naseg kraja maverick poglavica...i sad moja uena na faceu a ja na forumu...forum je odlican i svi clanovi foruma su stvarno dobri i rado pomazu ne samo preko tipkovnice nego i u fizickom smislu sto me odusevilo...i to druzenje bez obzira na nacionalnost svi smo prijatelji...svaka cast :thumbsup:

dravski pecaros

men mario javo i normalno ja LOKALPATRIOT odusevljen.... :toothy9: postali smo poznat forum u svakom pogledu  :alas:

zvona

Prvo sam bio na vukovima sa dunava..i kada sam naišao na ovaj forum..zaboravio sam na vukove s dunava i samo sam tu..  :icon_thumright: nidem ni na jedan drugi forum.. sve imam tu  :icon_thumright:  svaka čast ekipi na forumu ljudine ste nema šta.. zajednica prava  :3some:

maverick

Svaki forum je specifican po necemu...na ovom poznam osobno 80 posto članova...pokusavamo balansirati na nacin da se zadrzi ta neka prijateljska tema i da se pokusa drzati neki ritam koji odgovara vecini. Normalno da uvijek postoje i oni kojima ne odgovara, ali zato ima toliko drugih foruma pa se takvi pokusaju pronaci negdje drugdje.
Inace forum je ribolovni, s dobrim dijelom i nautike...pa normalno da pokusamo razmjeniti iskustva s onim koji ulaze u sve to od pocetka. Da im se prenesu nase pogreske da ih oni ne bi morali placati vise puta .

A sad ako se moze pomoci i nekom u stvarnom zivotu, zasto ne....čovjek je rođen da bi radio i bio jednim dijelom i drustveno koristan....sad smo ipak prerasli neku kvotu od desetak tisuca posjeta dnevno i najozbiljni smo forum u regiji....pa kroz to, zasto ne i pomoci nekom ako se moze. Polako se tu stvaraju i neke veze koje su kroz poznastvo tu, prerasle i u neke privatne poslovne kontakte...

Mislim da cemo ovim tempom u neko skorije vrijeme biti kriticna masa gdje cemo moci bitno utjecati na dogajanja vezana uz ribolovni savez i odluke koje vlast donosi , počesto i nama na stetu i da cemo moci bitno mijenjati ovo stanje s kojim smo vecinom ne zadovoljni

Znaci , sto bi rekao babo Atif...nastavimo u istom tonu  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

sandra

u ovo danasnje vrijeme kad je sve ubrzano..poso..kuca ..nades malo vremena za sebe i uzivas u onome sto volis i na taj
nacin mozes baar malo pomoc nekome ko istu uziva u tom nema ljepseg osjecaja  :thumbsup:
od prvog posta pa do neznam kojeg..sirite prijateljstvo koje je nezamjenjivo,jer nekad
ce ti prijatelj pomoc vise nego rod..
sve pohvale i druzite se i okupljajte ..hvatajte velike ribe.. :icon_thumright:

maverick

Daaa zaboravih napisati...volimo da hvatamo velike ribe  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

sandra

ooo to ti dode s godinama..zaboravljivost.. :toothy9: :toothy9:
bilo velka ili mala daje osmijeh na lice i pogotovo ako je vratis
da naraste veca..

Jožef1

ovi jedino i znaju hvatat "velike ribe"  :alas:  :silence:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Jožef1

kakav forum  :icon_scratch: kad tu ima maunaša  :thumbsup: Poštovana Sandra, to se ne odnosi na Vas  :thumbsup: svaka čast na postu  :notworthy:  :wave:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Kugla

Lijepo si ovo sve napisao susjed i kako kažeš samo tako u istom tonu.  :occasion14:

sandra

da nema glavnih..nebi bilo ni nas u ovom forumu..