Kako ste saznali za ovaj forum

Autor Kugla, Lipanj 16, 2013, 13:46:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

sandra

a kugla..oso pavat.. :icon_scratch:
  ooo cekaj da si uzmem mjere :downtown:
   ako nema M i L ce bit ok..
    :thumbsup:

maverick

a tak malih nema  :icon_biggrin: mislim da bi uskoro trebala neka nova serija na tiskanje pa budete svi obavjesteni o tome
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

sandra

evo vidis kak smo dobili kosaricu..

Kugla

Biće jedna serija kako smo i pričali prije jeseni, pa onda na jesen još jedna dugih rukava. Za tjedan dva će mo to opet dogovoriti malo je sad problem i ovima što štampaju i nabavljaju jer su godišnji odmori, možda čak razmišljam da idemo odjednom i sa dugim i sa kratkim rukavima pa vidjeti će mo u temi majice će ve biti napisano kad bude aktualno.

Jožef1

poglavica s nekom sjetom piše o divljini  :icon_scratch: čudi me -nema dva pera  :occasion14:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

kockar

Video poglavicin potpis na drugom forumu, pogledao, pogledao ponovo....i eto me tu stalno.
Pise se najvise o terenima na kojima i sam pecam, i ima se puno pametnog procitati.
Ekipa nije prevelika i svi se uglavnom i licno znaju, sto ima jako dobroh strana.
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

joker

kolega mi rekao za forum.drava mi je najbliza rijeka i na njoj pecam a tu je dosta ribolovaca koji takoder pecaju na doticnoj rijeci.svida mi se nije napeto kao na drugim forumima i koliko sam skuzio nema zlonamjernih komentara osim zaj........ i to mi je drago.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata