Kuda i na čega s ovom varalicom?

Autor Miro, Lipanj 17, 2013, 20:32:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Miro

Pozz

Nedavno sam dobio potpuno novu varalicu RAPALA Super Shad Rap u Bluegill izgledu.
Izgleda opako i ogromno s 14 cm pa me zanima kak je najbolje i gdje koristiti.

http://rapalaworld.com/products/super-shad-rap

maverick

Liman , ljeto..noc, spoj brz i spore vode..i som ..mada mislim da imam i smudja ulovljenog na njega ali vise ne sjecam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Miro

maverick

Da ti objasnim sta je liman ili kako da se postavis  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Miro

Može. I šta je liman i postavljanje   :dontknow:

maverick

Liman je mjesto uz obalu gdje imas sporanj ili neku slicnu izbocinu u obali gdje voda vrti i stvara povratnu vodu....obicno ga s vremenom sila vode prosiruje i dubi...ustvari lakse mi da te odvedem na vodu ngo da ti objasnim  :icon_biggrin:

smuki

:alas: Ma ništ to ne valja,daj Maverilku da ponese do mene,ja ovde imam 4 limana  :color:

maverick

Miro

E to bi bilo super ali mislim da mi je jasno - dakle radi se o neutralnom (bez strujanja) području iza prepreke gdje voda´kuha´ - ako sam pogodio

maverick

Odosmo sad malo u krivi smjer jer tema je varalica...ali ja pocesto pecam na tim spojevima ostre vode koju pravi tok rijeke i taj kontra tok vode u limanu  :thumbsup:

Miro

Citat: maverick  u Lipanj 17, 2013, 21:48:06
Odosmo sad malo u krivi smjer jer tema je varalica...ali ja pocesto pecam na tim spojevima ostre vode koju pravi tok rijeke i taj kontra tok vode u limanu  :thumbsup:

Sve je više manje jasno...naravno najbolje je to vidjeti na lokaciji ali kontam  :thumbsup:

dujo rjecni vuk

ja sam ih imao nekolike, bacio par puta i odustao ali talijani gadno praše somove na njih, neko mi je jednom posudio neki filmić gdje love soma samo na njih i rasturaju a love na mjestima gdje se zadržava dosta površinskoga smeća, struja vrti u krug a voda kuha. Evo jednoga videa,