Idemo preko granice - što sa priborom?

Autor Greys, Lipanj 23, 2013, 13:15:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Dakle, pitanje: Ukoliko se ide npr preko u Srbiju pecat, kako ide procedura sa priborom. Nosio bih naravno štap za blinkanje, rola, i prsluk sa mamcima? 

Netko?

Hvala

raso

Prijaviš i kod nas i kod njih na granici

genjura

kad smo išli preko na takmičenje napravimo spisak pre pua ko šta ima i to se overi na obe strane ,a ako imaš samo štap i torbu sa varalicama ne bi trebalo biti problema

miha

a kad imaš prijateljicu policajku na prelazu onda nebi trebalo biti večih problema jelda? :hello2:

mlb

Da ali bi trebalo imati i jednu milicajku s druge strane!! :icon_thumleft:

Greys

Dečki, vidim vama je do zaje.ancije, a ja pitam i za vas  :angryfire:

dravski pecaros

evo proverio ja....samo treba prijaviti kad se ide da stvari nisu nove znaci da su za vlastitu upotrebu i sve uredu... :icon_thumright:

maverick

Isao, nosio..pokazao, nije bilo problema  :icon_salut:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Greys, ne znam kako je to sa Srbijom? Upravo sam čuo na vijestima HU- kako će najvjerojatnije izglasati zakonom o športskom ribolovu- bez kupovine dozvole!!!, kako bi se ojačali ribolovni turizam.  :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

twister011

Samo se prijavljuje krupniji pribor. Motori, sonari i sl. odavno se vec nista za licnu upotrebu ne prijavljuje. Kada smo isli u Pakostane, prijavili smo samo zato sto smo imali pun auto.
Kada bi se sav pribor prijavljivao, sta mislite kako bi izgledali granicni prelazi u vreme godisnjih odmora

Vuck0

mi kad idemo u madju pecat nemamo nikakvih problema na granici , a pun auto bude pribora   ;D 

Unter

Godinama sam lovio na jezeru Pelagicevo u BIH i redovno sam nosio popis pribora na isprintanom A4 formatu papira. Nekad su ovjeravali nekad ne ali sam ga imao. Boile i ostalo što spada u mamce i prihranu nisam prijavljivao jer se to koliko znam niti ne smije prenositi. To sam slagao na dno ali nikada nije bilo problema oko bilo čega. Jednom mi je BIH carninik rekao koji ce ti to k.... samo vozi a jedan je žicao lovne boile redovno ;D

Lomnica_city

U Srbiji su dosta lezerni oko toga, imamo i mi propis da moras da prijavis SVE od tehnike, robe kao sto je ova nasa i slicno... Ali ne prijavljuje maltene niko, carinici se nekad i nasmeju kad trazis da ti zapise negde proizvodjaca, model, serijski broj...  :icon_biggrin: