Bicikl

Autor maverick, Lipanj 25, 2013, 11:58:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Velika vecina tablica veličina bicikla je predvidjena za profesionalce i oni preferiraju manji ram nego sto im treba, gipkiji su...mrsaviji...Mi malo ozbiljniji rekrativci volimo da to sve bude po propisu i u skladu s nasom veličinom. Bicikl teramo na bike fitting kod stručnjaka da nam naredi kako treba. On uzima duzine extremiteta, nasu trenutnu razgibanost da odredi  najbolji polozaj za biti na biciklu...dva...tri ili trideset sati. Sad tebi koji ces s biciklom ici ponekad na posao i mozda par puta vikendom na neku duzu voznju moze bicikl i biti broj veci da mozes vise uzivati u voznji...pogledu...a ne da imas broj manji i da si skvrčen i aerodinamičan a od pogleda samo gledas metara asfalta ispred sebe   :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Ponešto se razlikuju i te veličine od proizvođača do proizvođača, ne značajno ali ima razlike.
Tebi na tu visinu odgovara i 53 i 56 za neku, što veli poglavica, normalnu vožnju..

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

ossa

Hvala momcadi . Svasta mi pada na pamet. Na ovom mom sam napravio preko 20.000km ako ne laze cateye kompjuter. Pa mi malo dosadio. Ali mozda ga i ostavim. S obzirom da sam debel , da ne budem smesan ko bioskop na trkaćem bajsu.
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Koji kilogram viska i jeste razlog da sjednes na bicikl...Pa ni ovi ne izgledaju kao Ronaldo pa redovito idu na rekreativni nogomet koji put tjedno. Biciklizam kao sredstvo regulacije masnog tkiva i viska kilograma ukupno je odlično, naravno ako se nadjes u tome. Tu samo treba pratiti parametar otkucaja srca i vrijeme provedeno na njemu...ne bitno je koliko brzo voziš i koje udaljenosti prevaljuješ...Bitno je da se s otkucajima drzis u trecoj zoni( pročitati malo o zonama otkucaja ako koga zanima) i da to traje sto duze uz adekvatnu hidrataciju( čitaj:piti vodu ili neki izotonični napitaki bez šecera) i vrlo brzo mozes skinuti bas dosta kilograma...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Ma ja sam non stop na bajsu.
Mislio sam da ovaj uzmem za drugi bajs. Otkucaje ne pratim.
Izmedju 30' i nekada i 2h dnevno sam na tockovima.

7 rem mag

Ja i žena u subotu opičili biciklima za Banja Luku, from Tisovac to Banja Luka 90 km, 4,5h.

Tu je moja draga ravan slavonska, ponosim se Slavonac sam ja...

7 rem mag

Nijedna kap kiše nas nije pogodila a cesta cijelim putem mokra. Prva pauza za doručak u Bosanskoj Gradiški, i dalje samo dve stanke po 5 minuta. Cesta dobra, niveleta prihvatljiva :laughing7: , čevapi i pivo vrhunski

7 rem mag

Bio je taj dan motofest, preko nekoliko motocikala i dva bicikla🤣

7 rem mag

Sutradan nazad uz kraću izmjenu rute u Hr

SMT

Alal vera Vama biciklistima! Gledam ih po putu.... Ja ne znam šta da kažem, osim toga...

Mogu komarce, vrućinu, hladnoću,  treninge non stop i svašta nešto ... Ali glavu za bajs nemam ni za 2 km a kamoli za to sto radite...

Respekt  :hi: ...

ossa

Ma uzasni su . Vozim 28 " na dva bajsa. Konfuzija uvek kada menjam gumu. Barem do sada. Od sada ostavljam dimenzije jer sam konacno pogodio mere. 700×28 letnji bajk a 700x37 zimski.

7 rem mag

Danas dobra tura iz Tisovca preko Gradiške u Srbac i Derventu. 120 km.

7 rem mag

...ladan nektar...

7 rem mag

I pauza u Edenu, sutra na Brod i kući