Bicikl

Autor maverick, Lipanj 25, 2013, 11:58:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Citat: 7 rem mag  u Lipanj 08, 2023, 19:08:39 ...ladan nektar...

Prosao si kroz moj rodni grad  :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

7 rem mag

Jutros fruštuk pa na put, novih 70 km, Derventa -Brod-Tisovac.

Tu je moja draga ravan slavonska, ponosim se Slavonac sam ja...

tutnja

Zna li itko, radi li još Volf servis za bicikle?
Mislim da je negdje u Sljemenskoj bio..

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

Kugla

Neznam za toga da li radi, ali imaš u Valpovu jedan servis, tamo na raskršću kod trgovine Ljubek lijevo i prva desno u ono naselje i tu negdje nekako zadnja kuća u podrumu, a imaš i u Belišću servis Loknar

šajzika

Citat: tutnja  u Lipanj 17, 2023, 19:29:07 Zna li itko, radi li još Volf servis za bicikle?
Mislim da je negdje u Sljemenskoj bio..

Mislim da sam vidio tablu neki dan kad sam prolazio. E sad jel jos radi ili ne, ne bih znao.

Na netu pise da radi radnim danom od 9 do 17 , evo ti broj telefona pa probaj.

031 303 794.
Audentes fortuna iuvat

tutnja

Ako ima tabla, onda valjda radi
Zaletiću se ponedjeljak-utorak, nije mi hitno..

nekinho

Radi, servisirao mi je bicikl prije manje od mjesec dana, sve kako treba   :hi:

tutnja

Hvala za info
Da, jedan od rijetkih koji zna znanje, drži se dogovora i nije preskup.

maverick

Ima danas dosta servisa i na dosta solidnom nivou...Danas svako mjesto ima bar po jednog...imas u Visnjevcu....Nas pecaros Mauser iz Josipovca...vole decki biciklizam i dodatno rade taj posao...bio sam kod mnogih...Rog Joma...Onaj u Zupanijskoj...Boris se zove...jbg ne pamtim imena tih radnji...to su bas onako...top momci..pogotovo meni za trkalice...U Osijeku je biciklizam zadnjih godina porastao jako puno mada vidim da je ta tradicija uvijek bila prisutna...prije par desetaka godina to je bilo ozbiljno prevozno sredstvo danas jedan od ozbiljnijih rekreacijskih sportova...U Osijeku je ta scena  poprilično ravijena...pogotovo brdski biciklizam mada od brda imamo dva nadvoznjaka  :stripii:  ali imamo Pannonian Challenge...Brut...Cro Race starta od nas itd itd itd Zato kad napises "jedan od rijetkih" poželim ti malo šire pojasniti pa ako sam preterao ...izvini  :stripii: Jakopović...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Znam da ih ima koliko hoćeš
Obišao sam ih par prije par godina i većina ih ima neke nebulozne "termine" i čekanja, neki stvarno nerealne cijene, neki ne odrade dogovoreno.. ima svega, kao u svakom poslu.

Kod Volfa nisam imao nikakvih prigovora, sve po dogovoru, brzo i ok cijena, zato ono "jedan od rijetkih" i ne bih sad tražio nekog drugog, držim se provjerenog.

maverick

Dolaze ljepši dani

mossi

Gledam danas tih 70km pa mi izgledaju apsolutno nedostižno. Onda ubacio u navigaciju koliko ima od moje kuće do Julke na Batini, kad ono 30km, tamo i nazad 60 i koji km. To sam kao klinac vozao jedno 10-tak puta sa Rogovim 5-to brzincem. Znači ipak je moguće.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Ma da...brojke su samo podatak za glavu...ovo jucer lagano s suprugom...Sunčano je...mozda i danas odvozim jedan krug

pajdo77

Šta lagano 70 km? Toliko sam zadnji put u komadu prešao tamo neke 75-e kad smo išli na ekskurziju sa tim da sam nakon 30-og km već pitao šofera kad će odmor za pišanje i sendvič.

7 rem mag

Danas ja i gospođa jedna laganini kružna tura...

Tu je moja draga ravan slavonska, ponosim se Slavonac sam ja...