Bicikl

Autor maverick, Lipanj 25, 2013, 11:58:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Postala fora s tim biciklima...u zadnje vrijeme samo rade bicikl shopovi, od nedavno auto-bike izbacio seriju s automatskim mjenjacem

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=38GudmnyZKo#at=133
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Frenki

:icon_scratch: di sve neće elektroniku upotrijebiti , ja imam bajs star 40 godina ali očuvan  , Njemačka proizvodnja 3 brzine u torpedu pa ako sve stane sa benzinom (nadam se da neće jer sam kupio novog apeenca  :glasses9:) uvijek je alternativa na ribičiju sa biciklom .

Tićo

Da li je to sad kao neka fora da svi nešto kao voze biciklo  :icon_biggrin:

maverick

Ma da. Zdrav zivot i skupo gorivo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

milan-so

Zaebavate vas dvojica ... Na ove vrućine, sednem u vreo auto, dok stignem gde sam krenuo po , malom gradu kao što je Sombor, klima nije ni krenula da hladi kako treba ...
Imam Hondinu vespu, al smaraju panduri po gradu + izgori mi glava pod kacigom ...
E zato na bajk pa lagano, provlačim se kuda hoću, semafore ignorišem maksimalno, briga me za parking + žena ne zove " kada ću da dodjem jer joj trebaju kola"  :icon_biggrin:

maverick

Ma ne zezamo se  :icon_biggrin: tema je ozbiljna...i kod mene je isto...ja na posao dovezao bicikl i sve skokni vamo tamo obavim biciklom...a kasnije budem slikao Pilu na kojoj se vozikam...ne znam bas puno o biciklima kao toktiz ali meni je moj ok... :thumbsup:

milan-so

http://www.venerabike.com/proizvodi/bicikle/scout/1282004/

Eve ga moj, još imam onu "macho" korpu ispred kormana ...  :icon_biggrin:

dravski pecaros

ja vec 4 mjeseca imam novu pilu ..odmah vjezbanje i usteda na gorivu... :toothy10:

raso

A hebiga, ja ovjerio kod bilježnika da neću trošiti snagu na okretanje pedala :beee: :beee:

kviskons

Juzba

moj je ovakav, kupio ga polovnog za sitnu lovu prije par godina, kod čovjeka koji ima takvu trgovinu

http://www.dumpingbikes.de/Univega-Alpina500.jpg
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

nodi

skupljam pare za ovo, uživajte u vožnji, kako bmw ostaje na semaforu 

maverick

A u cemu je kvaka da tako juri

Šara

Elektro-bicikl, ima različite stepene asistencije, što omogućava velike brzine.
Naročito pravi razliku u startu i uz brdo

maverick

I sigurno kosta kao automobil osrednje klase