RJ

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:09:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

BOJANK

Uvijek s njom !!!

maverick

od najvecih do najmanjih

Juzba

Na savi sa njima.........0 bodova, na žalost.
Nisam mogao vjerovati al je tako.
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Surikarn

Dunavska varalica Dunavskog majstora... :icon_thumright:

VELJO

ja sam jednom prilikom dobio nešto tih silikonaca od Komara i mogu samo reći da su odlični i lovni na savi, i često su mi popravili dan, sad ih  nažalost imam još samo 2 komada( nešto se izgubilo jednog mi je odnjeo som malo većih dimenzija)i čuvam ih kao oko u glavi! Bilo je situacija da lovim manje ribe stavim onog bijelog(mislim da je to prva serija) i odmah lupi bolja riba!
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!

Retfalački mačak

Surikarn

4+kg
Josipe hvala na gumicama :icon_thumright:...rekao sam ti kad si mi dao par komada za probu da su puno meksi od onih sto mi je   :icon_biggrin: prijatelj :icon_biggrin: maverik prodao  (bit ce rijesavo se onih tvrđih :toothy10:) i da je izmedju njih velika razlika...iskreno od kad si mi ih ubacio u camac nisam im previse dao minutaze jbg. lovio sam jako dobro na drugu varalicu(EL&Pi)...Medjutim proslu Nedjelju sam forsirao standardnu postavu gumica sa kojima lovim od pocetka sezone,ali taj dan ni udarca...reko eto odlicna prilika da probam tvoju gumu...na njoj sam vec imao montiranu glavu 65g...uzimam sheda razmisljam dali da ga kacim na limenog ili ostanem na Taiahi...hm sjetim se tebe i tvoje nevjerice prema toj gramazi na tom stapu i naravno kacim ga na Taiahu :be happy:. Prvi zabac promasaj...brzo vadim van da ga ne ostavim na jednoj podvodnoj grani na kojoj cesto znam skinuti ljepog smudja ali još cesce ostaviti varalicu,a pošto sam imao samo jednu tvoju gumu odnosno taj model,kao sto rekoh odlucim se preskociti taj teren...drugi zabacaj,dok cekam da propadne do dna pomislim steta sto nisi sad tu da ti najavim smudja na tvoju gumu sa Taiahom 42g i 65g EC 570H :icon_biggrin:,uglavnom shed je na dnu...prvi skok pa ler ler-dno...drugi skok duga pauza cekam da opet propadne lagano ga spanujem lerujem lerujem...bamm,imam ga :hello2: dobar...ali sav promrzo dosta sam zakasnio sa kontrom i mislim si da ce se otkaciti...medjutim osjetim mu zube na spagi reko dobro je ukacen... dalje klasika,lip grip i u camcu je... poslje toga sam ga nastavio na istom terenu traziti ali ni udarca...tek na kraju dana dobijem jos 3 kom. svi su u par deka ralike od onog sa tvojim shedom na slici...sve ostale na Mogamba 6"... u svako slucaju kad rijesis matrijal, sjeti me se :toothy10: jer ih nemam na stanju a definitivno ih treba imati u stalnoj postavi... :icon_biggrin:...

rj

i čorava koka zrno nađe  :tongue3:... zaebavam  :occasion14: nešto je simptomatično kod mojih guma ...prvu godinu sam prešutio ali sad sam siguran ...u 90% slučajeva ulova su duboko u grlu smuđa ....neznam zašto  :icon_scratch:  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kawasaki

osjeti miris domaceg proizvoda i guta ga kao lud
:hello2:
dosta je i njemu uvoznih proizvoda  :headbang:

ljepo je ovo za cuti, nadam se da ce biti materijala da se gumama opskrbe clanovi foruma  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

maverick

zbog lovnosti rj kilera Veliko vijece je odlucilo do daljnjeg prekinuti rasparcavanje dunavskim ribolovcima  :thumbsup:

Kugla

Susjed a Dravskim?
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

kawasaki

ok onda ce biti za mene  :hello2: :hello2: :hello2:
Brzi od Bolena.

zrinkoos

da da da sused a za Dravu,sramota da ja nemam niti jedan sa skracenicom silikon!!! mislim kratkom skracenicom :occasion14: