RJ

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:09:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ps

Svaka čast! Juče i danas po ovom vjetru treba imati srce junačko za otići na vodu.  :notworthy:

nekinho

RJ svaka čast na ulovu i volji za pecanjem po ovom vremenu. Nego molim te reci budući da ja nisam toliko upoznat, jel to tvoj teren Drava? Belišće? Nard? Petrijevci? Ili je to Dunav?

baka

Iz prve si pogodio, sve su to njegovi tereni. :takoje:
Ako te zanima baš točno mikrolokacija  :mt1032: gdje hvata te debele smuđeve, nisam nešto siguran da će ti je otkriti, ali nije problem, mogu ti ja objasniti gdje je to točno  :bye:.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

nekinho

Ma nije bitna lokacija, neka čovjek uživa u nazovimo to svom dijelu ove naše prekrasne rijeke Drave, samo sam pitao da imam potvrdu da u njoj ima tako krasnih primjeraka i da se isti daju pokazati, osobno još nemam takvih iskustava, ali imam vremena i to spoznati...

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mata postar

KvacakZu

koliki su ti kederi  :eek: :eek: :eek:

rj

rj

temu sam "pročistio" od dušebrižnika ...tako če biti i u buduče...

ulovi...komentari o shedovima pozitivni ili negativni su dozvoljeni ...ostalo brišem  ...

HVALA NA RAZUMJEVANJU  :hi:

Žorž

Josipe,poštujem tvoju odluku al' što sebi dozvoljavaš da te nalože,na pecaroškim forumima uvek će biti različitih pravila i tumačenja etike,sam znaš da to uopšte nije tvoj problem,izuzetno poštujem to,što osim što znaš i proizvodiš ono na čega loviš,nije ti problem da to podeliš sa ostalima,baš me briga ko kakav moralni kodeks ima.To mogu da sprovedu eventualno u svojoj porodici ako im dozvole,a to će za veka biti isključivo lična stvar i baš mu i nije mesto na forumu,gde ljudi pokušavaju da se zabave,zaborave na trenutne muke,i ponešto nauče :occasion14:

rj

tema su varalice i ulovi na iste...čakulanje ? potražit drugu temu ...tamo se i ja pridružim ...
ĆAOOOOOOOOO......  :icon_salut:

kobac

:hi:
to je uredu, pošteno!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

htio bi navest da posljednji ulovi nisu ostvareni u nikakvom "mrestilištu" čist tok dunava ...dubina 5-8m glave 30-50g

pajdo77

Ma nebitno gdje ste lovili,bitno je da su tvoji silikonci lovni što se dokazalo što kroz tvoje ulove,što kroz ulove ostalih ljudi koji su ih koristili a slike u galeriji sve govore. Ne znam ni kakav je postupak pravljenja istih,koliko treba pokušaja da bi dobio optimalnu tvrdoću silikona,sam oblik varalice da dobiješ razne vibracije ali ti si definitivno  "ubo"što se kaže i zato svaka ti čast. Sad uživaj u plodovima svog rada i pecaj na svoje gumice,koliko nas se može sa time pohvaliti? Ja sigurno ne :hi: