odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

imam Mustadovo odijelo , nešto slično kao Imax-ovo ali zato upola jeftinije , vidio sam dosta pecaroša na Dunavu da nose takvo odijelo . Kolega Dus ima pa neka kaže svoje mišljenje , Imax-ovo je sigurno za klasu bolje ali nije duplo koliko je i skuplje , kad nađem sliku okačiću
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rajo

maverick

i ja imam imaxa...mada iskreno nisam zadovoljan...nakon dvije godine pokazuje znakove starenja...jes da ga nosim zimi cesto...ali za toliko love bio bi red da duze traje...i sto je najgore imam dva komada  ;D a da je toplo jest...da ne prokisnjava ne prokisnjava
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

Pa ništa nije vječno a tako ni tvoje odijelo  ;D ;D ;D

maverick

ma mene smeta vise sto me zezaju da sam radnik firme koja se bavi gradskom cistocom..jer imaju uniforme takve boje  ::) u pravu si nista nije vjecno...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Rajo

A što da ti kažem  8)...i kod mene jedna tvrtka ima slična radna odijela tako da ti mogu reći jedino " Znam kako ti je " ::)

Darko

moje ima sličan raspored boja samo ima još  zelenu flourescentnu kapuljaču ;D

maverick

kad si ti sef u komunalnom preduzecu  ::)

Juzba

probat ću i ja naći dilera u mom komunalcu pa ću svijetliti u mraku kao i vi ;D :P
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Darko

koliko sam vidio , po Dunavu jako puno šefova peca ;D ;D

TonyC

Ma šta reč , kad sam se slikao sa smuđem u imaxu i naglavnom lampom svi su crkavali od smjeha i vikali : " Eno Rudara "  , nabijem i imaxa i mustada i onog trečeg pa di su im bile oči kad su to krojili , pogledaj pro logica kako je fenci šmenci lovačko nešta . E samo to pije vode ko spužva !  ;D  ;D  ;D  ;D

peugeot

koliko takovo imaxovo odjelo košta

TonyC

Mogu reč za svoje : 1400 krznaša  :P - s time da je moj imax , zadnje generacije , znači lakši od marijevog za koju kilu