odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Sve izgleda odlično... Nije ni cena problem, to se kupuje pa imaš... Meni je ovo nedostupno za pogledati, probati... Nadam se da će ovi sto rade kod nas Daiwu poceti obraćati paznju i na ovaj ribolovački vazan faktor...Meni to kupovanje dok ne vidim, bzv... Ali to je izgleda jedini izbor za ove stvari, trenutno...

maverick

A nee...mora da se isproba..pa pecaroš mora biti zgodan kad ide na vodu...nema tu sta da mu visi...ili tandrče oko njega  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Evo i nekih da ostaneš suv... gledam malo kod nas po KP oglasima, cene od 150€ do 250€... I prilično ispod cene,nego negde po radnjama po belom svetu...Koliko para, toliko muzike... Ja bi rukavice za 20€, da ne propuštaju vodu :hi: :stripii:...

Debeli šef

kupio ovo.

ekstra. bio 2-3 puta na kiši, ostao suh.
ne sviđaju mi se kako su rješeni tregeri hlača, ostalo svemirski brod.

No

SMT

:hi: I koliko na kiši vremenski? Otprilike

jurajurajura01

Imam, dobro odijelo cijeli dan na dunavu taka kisa da sam imo vodu u camacu tri puta do gleznja i nazad 60km do luke dosao suh
Ali vise bi sad bio pametniji i uzeo neki goretex

Debeli šef

Citat: No  u Listopad 25, 2020, 15:50:34
:hi:  Koliko žetona?
1900
uzeo u kapitalcu.

Citat: SMT  u Listopad 25, 2020, 15:51:53
:hi: I koliko na kiši vremenski? Otprilike
par sati jake kiše, stalno u pokretu.
i diše dosta dobro, nema vlage iznutra. jedino što sam ispod obukao samo duge gaće i tanku majcu dugih rukava pa me momački propirilo na 10 stupnjeva dok sam plovio kući. odijelo nije zimsko, mada bi prošlo do 0 stupnjeva s nečim toplim ispod.

inače je test paropropusnosti kad prdneš u njemu i ne izađe ti ništa pod nos. još nisu takvo napravili. 😁

Gogica

Kupio prosle zime musto br2 jaknu i hlace. Bio sam par puta cijeli dan na pljusku i ostao suh ko barut. Za zimu jos od icebreakera donje rublje/carape i colmar shell ispod jakne. Malo vise zetona nego sto bi to sve trebalo kostat ali je suho i toplo :)

Rap

Citat: SMT  u Listopad 25, 2020, 11:58:04
Sve izgleda odlično... Nije ni cena problem, to se kupuje pa imaš... Meni je ovo nedostupno za pogledati, probati... Nadam se da će ovi sto rade kod nas Daiwu poceti obraćati paznju i na ovaj ribolovački vazan faktor...Meni to kupovanje dok ne vidim, bzv... Ali to je izgleda jedini izbor za ove stvari, trenutno...

Barem kod nas nista od toga

kawasaki

Meni se cini ovo na linku nije vidjelo Daiwe. To su one stvari sa Aliexpresa cini mi se  :hi:

Brzi od Bolena.

feco

Imao sam odličan plutajući kombinezon boje bove. Toplo i suho u bilo kojim uvjetima. Nakon 10-tak godina izgubilo je moć zadržavanja topline i počelo prokišnjavati. Šteta da nisam pogledao robnu marku prije nego što sam ga bacio.
U svakom slučaju to je važna karika i treba dobro odabrati.  :hi:
BRZO I BEZ VEZE

SMT

Citat: kawasaki  u Listopad 25, 2020, 19:38:45
Meni se cini ovo na linku nije vidjelo Daiwe. To su one stvari sa Aliexpresa cini mi se  :hi:

Ne bi trebalo biti... ne znam...

To je negde iz ove priče...

kawasaki

HRK 334.45  25%OFF | Daiwa Fishing Clothes Sports Outdoor Fishing Clothing Quick-drying Pants Men Fishing Suit Breathable Fishing Jacket Plus Velvet
https://a.aliexpress.com/_9hw3JH

Super izgleda dok ne pogledas fotke od onih koji su kupili i stavili fotku kod ocjenjivanja  :hi:
Brzi od Bolena.

SMT

:stripii: :stripii:

Poruci nam po 12 kom, da imamo svaki mesec drugu boju...

O jbt, još i o tome treba misliti...