odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Pošaljem ti mjere a ti slikaj i šalji tu ...spremni smo i za neku naknadu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Hbt. Dajem duplo za Bognera  :stripii:
I pivo  :flasica:
Brzi od Bolena.

smudjoslav

Citat: ljuska  u Veljača 24, 2021, 19:09:42
skoro svaki dan da se upeca nešto dobro samo mi sad ormar fali a to ne drže :stripii:
...Vidim da ces otvoriti Go"Re"tex Second Hand ... :stripii:

ljuska

bar me po obleki nitko neće prepoznati na vodi a i žena me pitala jel se ja to negdje selim :stripii:

ljuska

Citat: maverick  u Veljača 24, 2021, 19:17:13
Pošaljem ti mjere a ti slikaj i šalji tu ...spremni smo i za neku naknadu  :stripii:

ostavljam se ribolova otvaram štand na čamcu na ulazu u stari dunav :stripii:

Dunavski vuk

Ekipa jel može preporuka za neko termo odijelo za zimu može jeftinije može skuplje, da je kvalitetno.. Naime imam problemčić s veličinom jer sam 202cm i 120 okrugao, i hlače xxl mi se uvuku u bulju kad ih obučem, a jakne su mi kusave. gledam tu kod nas po trgovinama vamo tamo, ništa veće nemaju, barem za sad. Neki goretex,imax, nešto što grije junački

Harley

Tvoje sam visine, jedino imam malo više kila i godina, Imax floatation  je super, dvodijelno, ima ih u velicini 3xl.
Living your dreams, do not dream the life

Dunavski vuk

Citat: Harley  u Rujan 21, 2021, 09:43:40
Tvoje sam visine, jedino imam malo više kila i godina, Imax floatation  je super, dvodijelno, ima ih u velicini 3xl.

jel grije preko zime ili je samo izvikano i moraš obuć 100 stvari ispod

pajdo77

Ja imam imax plutajuće. Nije da sam bio na vodi na -20 pa da znam al oko nule jesam. Ja sjedim u čamcu,ispod frotirska trenerka gore i dolje i nema zime. Moje mi se čini kruto za hodanje ili je to moj filing,do kuće imam manje od pet minuta i kad krenem sa vode do kuće prokuham. Vodu i vjetar ne propušta,doduše nije nošeno pet puta,nije prano,brisano.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Odi u Kapitalac, imaju raznih imax modela...hlača..jaknih odvojeno...bar su imali prije pa isprobas prije nego se odluciš za kupnju. Ja sam isto tako kupio...visok sam 191 a 91 kg...pa kad kupim da ima duzine dvojica mogu stati unutra
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Citat: Dunavski vuk  u Rujan 21, 2021, 09:05:28
Ekipa jel može preporuka za neko termo odijelo za zimu može jeftinije može skuplje, da je kvalitetno.. Naime imam problemčić s veličinom jer sam 202cm i 120 okrugao, i hlače xxl mi se uvuku u bulju kad ih obučem, a jakne su mi kusave. gledam tu kod nas po trgovinama vamo tamo, ništa veće nemaju, barem za sad. Neki goretex,imax, nešto što grije junački

Lega mi poklonio original goretex jaknu, tu što koriste njemački poštari, kaže ovo ti je super za zimu, nema bolje od toga. Nikad se nisam više smrznuo nego taj puta kad sam ju obukao, a nije ni bilo tako hladno. Više nisam znao što da radim i sva sreća što sam imao u čamcu neku staru kabanicu, prebacio nju preko te goretex jakne i odjednom toplo, preporodio se.
Nije ti to baš za zimu, za kišu i vjetar je super jer neće ni kapi propustiti, ali da će te baš samo ona ugrijati junački, e to neće ići.  :no: :bye:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

nele01

Citat: Dunavski vuk  u Rujan 21, 2021, 09:57:11
Citat: Harley  u Rujan 21, 2021, 09:43:40

jel grije preko zime ili je samo izvikano i moraš obuć 100 stvari ispod

Tu smo negde po gabaritima, ja nosim 2 XL, a ti bi zbog visine trebao 3 XL. Kad obucem imaxa, ispod imam aktivni veš, i gore tanku polartek jaknicu. Milina, kao dnevna soba, jos kad obujem LEMIGO VERMONT.

Harley

Moje je 3xl, na -2 tri sata na vodi, majica dugih rukava , donji dio pidžame,  timberland pro cipele ,ako je bitno br. 51 , rukavice goretex skijaške,  bez ikakvih problema, jedino vodilice smrzavaju.

Gremlin

Jel vi pričate o "plivajućim" IMAX odelima ili običnim ?
Ne znam koliko su plivajuća topla, a i nisam planirao plivanje tokom zime  :stripii:

Ja nešto razmišljam o ovim odelima:

Plivajuće:
https://www.carpologija.com/shop1/product/ribolov-outlet-akcije-rasprodaje/imax-coastfloat-floatation-suit

Obična:
https://www.carpologija.com/shop1/product/garderoba-ribolov-lov/odeca/imax-arx-20-ice-thermo-suit

https://www.carpologija.com/shop1/product/garderoba-ribolov-lov/odeca/new-product-1359

Mada realno imam Cabelas goretex, doduše staro je dosta godina, ali i dalje ok...ali eto zaludan pop...

:occasion14:

Harley

Moje je plutajuće,  ne namjeravam plivati po zimi, ali za svaki slučaj ako ispadne iz čamca imam bar malo šanse da preživim,  meni je vrhunsko, toplo, lagano. Najbitnije da je dvodijelno.