nož - neizbježan dio pribora

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:13:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

evo nešto iz mog arsenala , naravno da to nije sve

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

ima svaki bosanac da se postidi pored tebe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

možda imam i ja bosanske krvi  a da neznam :)

jura

Darko

odnesem kod Farkaša u Županijsku kad neki treba naoštriti , koristim 2-3 ostali stoje u  ladici

retfala

Citat: r-t  u Studeni 20, 2012, 19:32:23
Darko031, kako ih oštriš?

nije valjda da prodaješ svoje oštrače noževa ::)

dado

Citat: darko031  u Studeni 20, 2012, 20:55:00
odnesem kod Farkaša u Županijsku kad neki treba naoštriti , koristim 2-3 ostali stoje u  ladici

Ja tom "majstoru" ne bi više odnio ni kolac da mi naoštri!

retfala

to isto mi je jučer rekao jedan mesar.

dado

Ma daj čovječe....samo što me šlog nije strefio kada sam vidio kako iskre frcaju!
Jebeš mi sve ako ona šajba ne ide na 10000 o/min ;D i to bez vode...
Ubio mi Dicka dok si reko keks!

maverick

dok je matori radio sve je to imalo smisla ovaj mladi...taman si ga dobro opisao  ;D
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Da ste mi bliže nebi s tim imali problema ;)
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

ma R-T je kupio neke bruseve...ne smijem ni reci koliko je platio...ostrio mi noz...ali bas odlicno mada ne sumnjam ni u tebe..tebi su bosanci preblizu  ::)

Darko

znači kod r-t na oštrenje , mogao bi biti i službeni oštrač noževa za članove foruma ;D ;D ;D ;D

maverick

sve se bojim da neces otvoriti budiku s naslovom OŠTRIM NOŽEVE  i brusim gospodje  ::)

Juzba

Ja to već radim ;D ;D................samo na vodeni brus, el. motor i redukcija, brže i lakše.
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.