kanu

Autor Ivan Borojević, Srpanj 08, 2013, 19:17:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Susjed pa koji pola puta pa zar nije Jovica rekao do Aljmaša? Onda mu ušće nije pola puta bemti.

maverick

Ma kakav Aljmas  :toothy12: jovica je prava masina...ili do Vukovara ili nista  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

najvažnije se dobro organizirati da nebi bilo iznenađenja, vidjeti vrijeme, klopa, piće, i sve one ostale sitnice za takav put :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Ivan Borojević

Ma kad sam na uscu onda sam skoro kod kuce, jel poznam taj teren nizvodno. Tocnije moro bi dovest kanu u vikend naselje Grabovac u Dalju kod ciglane u Dunavac Tanja. Uh, kakva bi to bila pustolovina. Ako kolega bude imo vremena da mi vrati auto onda cu veslati, a ako ne, onda na prikolicu i kuci bez avanture. Uostalom tih 65 do 70 km i nije neka daljina.  :icon_king:  :occasion14:

Juzba

pogledaj ovaj link što sam ti rekao, čovjek opisuje sve što bi ti moglo trebati :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Greys

I ja sam sa kanuom zajedno sa kolegom, isao na Dunav na ''preku'' stranu  :icon_biggrin: Izazov plus

Ivan Borojević

:icon_salut:kupio  sam kanu, dugacak je 4.5m, sirok 90cm, dubok 40 cm. Malo je ostecen sprijeda, vjerojatno prilikom pristajanja pa cu ga zakrpat sa mrezicom i plastikom i bice ok. Ha , za 500 kn mislim da sam dobro prosao,  bice mi dobar za doc do broda i za bare i dunavce.  Dovezo sam ga sa prikolicom, jer kolega poslovno otputovao, ma bice pustolovina drugi put. :occasion14:

maverick

A uzivaces sigurno s njim, a ljeto ti je taman pa ces skuziti prevrtanje  :icon_biggrin: u toploj vodi  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

:thefinger: ha,ha,ha, velis prevrtanje, pa to je siroko ko camac, a i kao Titov pionir i omladinac sam se bavio veslanjem sportskog kajaka i kanua, i unazad godinu dana sam veslao kajak, a znas koliko je uzan. Medjutim ovakav kanu nisam nikad veslo, velis da stavim prsluk za spasavanje, sto je sigurno, sigurno je.  :icon_king: :toothy9:  :toothy9:  :toothy9: :thumbsup:

maverick

Ma dva piva i eto ti sto problema  :icon_biggrin:

Ivan Borojević

jes vala, nisam to uzimo u obzir, pojas sa pivom je mama, drzi te da ne potones a imas za okrijepit se, kako se ja nisam toga sjetio  :BangHead:  :occasion14:

maverick

Slaven

Šta misliš kako bi ovo šajzika pokido brzo :stripii:

maverick

On bi glisirao s ovim  :stripii:

pajdo77

Povuci natrag da bi išo naprijed,ma ko će to popamtit,*ebla ih takva tehnika :stripii: