dolazim u osijek

Autor marin.sk, Srpanj 10, 2013, 19:37:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

marin.sk

..biti ću u petak u osijeku u jutro .. žena ide na neko predavanje u bc institut, a ja sam taxi..  :toothy12:

..pa ak je ko za kavicu recite mi koje je zbirno mijesto pa da se upoznamo i u 4 oka...   :3some:

:enjoying:
..vrijeme provedeno u ribolovu ne računa se u životni vijek...  :thumbsup:

maverick

Zupanijska ulica...broj 19.... :toothy12: tamo smo u vecem broju u jutarnjim satima  :toothy12: kavica je besplatna a ovisno o danima ima i coca-cole  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

sandra

Hmm..ima li i tamnog piva radler osjeckog  :toothy9:

maverick

Uozbilji se...tu nema ničeg osim tog piva  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Hebemti u petak moram za Vinkovce pa onda još za Brod, al popite i za mene jednu kavicu!  :occasion14:

sandra

A..joj..kakvi ste vi to pecarosi ...
pijem ja kavu..al pivo ovo je mrak :thumbsup:

Kugla

Žurim sa posla i puta jel crno radler i dobro društvo  :icon_thumright:

sandra

Jos da se zblamiram da nisam bila nikad u vasem kraju :icon_scratch:

maverick

Jbg ako nisi dolazi...ako jesi onda ti sve jasno  :icon_biggrin:

sandra

Cekam slobodne dane i poziv na vase okupljanje ..
onaj fis vam dooobroo izgleda.. :thumbsup:

maverick

Sam ti čekaj one dane... :icon_biggrin: odoh na spavanje, a inace slijedeci put ti posaljemo fish intereuropom  :thumbsup:

sandra

hahaha..oni dani su tu kaj si vidovit..
od spat vec si odavno trebao obavit duznost      :downtown: a ne tipkat tu.. :toothy10:

marin.sk

..jbg..  moram na predavanje i ručak.. prijavljen sam... :confused2:

...tek poslje 12 ili 1 bi mogo malo pobječ ..  negdje u centru uz vodu u nekom kafiću..   daj broj moba Mario..  pa ak buš mogo...
..vrijeme provedeno u ribolovu ne računa se u životni vijek...  :thumbsup:

maverick

092 289 0 369 ako ne budem vec pobjegao na dunav oko podne  :toothy12:

sandra

jaoo..pao je i brojcek  :toothy9:
druzenje na vidiku.. :hello2: