najčudnije što ste upecali

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 22:15:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

neki forumaši pecaju kosti a neki su upecali u Dravi ni manje ni više nego LAVA

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

ja sam jednom upecao lijevu cizmu...i dan danas kad bacim ocekujem da udari i desna
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

dus

Juzba

Jednom sam izvukao lakat od šporeta ;D
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Rajo

Ha ha ha , naletim sad na ovu sliku od prije par godina i svaki put kad je vidim oći mi se napune suzama od same pomisli na izraz lica nesretnika kojem je štap otišo u vodu . :alas:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zrinkoos

EEE pa imam i ja cudan ulov ali malo preostre zube imala pa nisam izvukao al bio sam zilav,dosla na smudjerski pribor ni manje ni vishe nego VIDRA i to ove jeseni!!!! :toothy10:

domba

Znam dosta ljudi sto su ove jeseni ulovili jadnu vidru, čak je viđena i kod bjele lađe..

peugeot

u zimskoj luci ima kompletna obitelj

kawasaki

frend mi u letu pokupio sovu neki dan hehe

na voblera  :headbang:
Brzi od Bolena.

Hemingway

Cudno mi bilo kao prvo kud mi odleti Heps 8 za Z kljunom u granje .. :beee:
pa mi jos cudnije sto mi opet odleti Ferro Jointed za njim u istu granu ... :icon_biggrin:
a najcudnije mi bi kad sam obadva Voblera dobio i to sve u roku od 1 minute  :toothy10:

,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

river

Tićo

Moj kolega uhvatio lopatu za sneg u julu mesecu, a ona kao nova  :laughing7:

Verkan

Jebeš pecaroša koji nije barem jednom prezervativ izvukao  :blob5: :blob5: :blob5: :laughing3: