najčudnije što ste upecali

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 22:15:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

twister011

Znaci ti kao i ja, pomirio se sa nestankom prezimena :icon_biggrin:

rj

sova u letu sa onim glupim ito 110 ....šišmiš sa rapalom...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Greys

mlb je uhvatio parfem na glavinjaru  :toothy9:

kuka

Prošli vikend, kčer ide zabaciti za bijelu ribu sa obale. Na udici crvi, i dok se ona namještala da poravna štap za što bolji zabac, doleti naš pas i uhvati udicu. U tom trenu ona zabaci, pukne struna i udica školski ubode psa po sred gornje usne. Trebalo mi je pola sata da ga uhvatim i još pola sata da mu izvadim udicu. Prvo sam mu morao precvikati udicu, onaj zadebljani dio pa kliještima porovući ostatak. Kako sam ga držao naopako u krilu, sve mi je noge izgrebao.
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

maverick

Najcudnije sto sam upecao je KUM, zakacio sam ga za ledja ali na srecu nije se jako opirao  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Kao bucov  :thumbsup:  Desavalo mi se da crkne (valjda slog) odmah po kacenju :icon_scratch:
:toothy9:

jura

Citat: twister011  u Kolovoz 13, 2013, 10:05:12
Znaci ti kao i ja, pomirio se sa nestankom prezimena :icon_biggrin:
Mario zna da da smo uvjek spremni pomoći  :toothy4:

Kugla

Bemti ima zube kao čovjek, stvarno svega ima

twister011

U Americi je ozbiljna zabrinutost zbog sirenja ove pirane. Lako se prilagodjava i siri. Sreca je da se iskljucivo hrani "kosticama", te zenska populacija nema razloga za strah :help: Verovatno su najugrozeniji nudisti :toothy9:

Tommasi

Kad neće ništa hoće Technics.Pampas pod mostom.Kolega Salaja je imao čast.Uhvaćen na viđeno  ;D

Darko

mora da je vlasnik bio zadovoljan kad je završio u Dravi :toothy10:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

Hahha, pa nevjerujem šta se sve da naći u vodi  :icon_biggrin:

silure

Meni se nocas dogodilo nesto cudno...mozda nije cudno ali rijetkost...nocas oko 1 na dunavu mi zagrizna babuska od kilu i pol...koliko se sjecam da na dunavu bas i nema babusaka a pogotovo ne u brzacu :icon_scratch:

twister011

Kod nas je nekada bilo i mnogo vise. Dunavska babuska ukusnija nego bilo koja druga. A i brzak bas nije toliko cudo. Da vidis kad jos udari i na varalicu. par komada, isto povelikih, uhvatio na SSR5 i Nilsa 8 :tongue1:

retfala

silure ima u dunavu velikih babuška, kad je uloviš to je znak da si na dobroj poziciji jer je tu i šaran