Osvježenje u ljetnim vručinama

Autor Kugla, Srpanj 28, 2013, 15:21:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Ako  nije Drava onda je bazen u dvorištu, sad i ja odoh sa sinom potopiti se i rashladiti.

maverick

A to je bas fin....meni je osvjezenje svaki dan kupanje u poslijepodnevnim satima na dravi...pa taman kad djeca odu ja ostanem na pecanju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

ja sam prije sat vremena došao sa save, klinci neće da idu kući :icon_biggrin:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Greys

Okupao se danas u Dunavu, ostali dani kada nisam na pecanju u Nardu je ludnica, brdo ljudi i odbojka na pijesku za crno radler, oće netko? Ožednio sam  :toothy12:

maverick

Pa jeli se tamo kupaju ili stukice love  :icon_biggrin: inace jutros sam se vracao s dunava, plaze na dravi su vec u pola deset ujutro bile popunjene....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

I kupaju, i štukice love, pičići dolaze popodne, mi frajeri peglamo odbojku, onaki nauljeni  :toothy12: sa svojim BODIBIBERSKIM tijelima  :toothy9:

maverick

Kad znam frajere, bas se pitam kakvi su pičići  :toothy12:  :toothy12:

Slaven

Kod nas u Orahovici osviježenje radimo na sljedići način

Kupanje + vizualno uživanje :tongue1:

a kad ožednimo onda :occasion14:

S tim da ovaj sljedeći vikend prelazimo sa piva na zeleni silvanac.

ps. i sad nek se ja idem patit na Dravu ili Dunav :icon_biggrin:

Juzba

slavene, ne pati se, ostani tu di i jesi :hello2:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Slaven

pa nisam ja od juče :thefinger: a i tu večernji cug ne izostaje :laughing7:

mlb

Citat: maverick  u Srpanj 29, 2013, 10:26:11
Kad znam frajere, bas se pitam kakvi su pičići  :toothy12:  :toothy12:
hehehehe ova ti je prava!! :icon_thumleft: :toothy12:

Greys

Hahahah, prvoklasni, zar sumnjaš, nemoj da tata mora da vam pokaže šta su komadi  :icon_biggrin:

raso

Citat: Slaven  u Srpanj 29, 2013, 11:31:15
pa nisam ja od juče :thefinger: a i tu večernji cug ne izostaje :laughing7:
Stiže tamo kum Šunje i nosi novu bokericu, staru su mu uzeli kad je postrojio Ladno pivo, a ako se upari sa Hećom i Ðukom večernjeg cuga tamo više neće biti :be happy: :be happy: :be happy:

Slaven

He he he, a je onda Šunjić napravio pizdariju, skoro je on i nahebo zbog toga, sud i sto sranja, al nisu mu ništ mogli dokazat u dobra stara vremena :laughing7:

maverick

Jeli ide uopce tko na Dravu....vidim od jutros čamaca ima...vozaju se....