Uvoz vanbrodskog motora u HR

Autor retfala, Srpanj 29, 2013, 21:49:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Cimni ih pa ćeš znat sve iz prve ruke

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

miha

da nije to šema kao za one Etece 20 ili 25 ...što ih bilo u sloveniji ....

šajzika

Nije,  to je druga firma.  Ovo izgleda ok. Trea ih zvat i dogovoriti. Stariji model yamahe.
Audentes fortuna iuvat

miha

Kugla

Kako neće radi meni se otvara, a evo i Miha je napisao to je cijena

Blade78

Uspio sam otvorit kad sam iskljucio wi-fi na mobitelu. Opet gledam to ispadne 2 milje kn jeftinije nego kod nas. Sacekam mjesec dana jer ce sajam lova i ribolova i nautike u 2.mjesecu na velesajmu u ZG pa mozda bude kakav popust pa kupim najnoviji model.

maverick

U svakom slucaju ako imas novac uhvati se telefona i nazovi dvadesetak trgovina koje se bave prodajom....Naci ces sigurno bar u jednoj  nekog tko je spreman dati nekakav popust, plus na sajamu zna biti popusta pogotovo zadnji dan...tj da se malo pregovarati oko cijene..Nema tu nekih milionskih popusta ali se isplati. Ista je prica i sa slovencima...za pojedine modele se da naci solidan popust. Odustao sam od njih kad sam zadnji put kupovao jer meni je tad jedino bio Suzuki povoljniji i imas ih dosta kupljenih od tamo u Os ... Nije mi pasao nas ovlasteni serviser ali ni nema nikakvih problema u tim prvim sezonama pa tako da mozes i opusteno...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ivan 84

Citat: Blade78  u Siječanj 05, 2022, 09:40:43
Citat: ivan 84  u Siječanj 04, 2022, 23:32:42
Isto sam kupio u Sloveniji, nema problema nikakvih, samo račun kao što je retfala rekao.
pa jel je jeftinije nego kao kod nas?, planiram yamahu 20ks. Imam prijatelja u Sloveniji pa neznam jel moze kupit na mije ime i donijet? Ili da kupi na svoje pa vamo kupoprodajni ugovor i racun prilozim, dal onda ima carine i poreza?
Jeftinije je, ali polovica njihovih cijena je navedena bez poreza, na nekim oglasima. Moraš to gledat piše ti.
Preko maila sam naručio na svoju adresu, dobio odgovor i broj računa da uplatim, kad sam uplatio motor stigao za 2 dana.kolega mi ga je trebao pokupiti ali nije išao tih dana kući.mene je tohatsu 20e izašao 3milje manje sa dostavom i konverzijom kuna u eure! Sve ti je isto kao kod nas da kupiš. Nema nikake carine, gluposti, dobiješ račun, nikaki kupoprodajni ugovor,samo kas kupuješ od privatne osobe onda ti treba kupoprodajni ugovor.
I tata bi sine...

zlatokosi

Je li netko uvozio rabljeni( noviji) motor npr. iz DE...kakva je procedura...jer ako se kupuje od fizičke osobe nema računa...možda nekakav ispis iz njihove kapetanije

Gremlin

U SR to traže za kola, izdaje Auto-moto Savez, košta, i traje...
Još jedna pljačka...kao auto iz Nemačke ne može da se vozi po našim raspalim putevima...

:crybaby2:

zlatokosi

ma auto sam uvozio prije 2 godine...nije strašna papirologija...samo platiš sve i vozi... ali ne znam za vanbrodski motor...nađe se povremeno nešto povoljno

Rap

Isto (ako su preduvjeti ispisa i sl. ispunjeni)  :hi: