Kutije za varalice

Autor maverick, Studeni 20, 2012, 15:28:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Koliko dodje u eurima ova za voblere...ta je extra dobra, imao sam neku slicnu ali sam je zdrobio na prvom pecanju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

a to bih morao kupiti...gdje to ima nama najblize
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Ribosport iz Užica je mislim uvoznik za Srbiju, video sam da Deon iz Apatina ima nešto njihove robe, ali ne znam da li i ove kutije...

alexdja

maverick

alexdja

Aj samo javi pošto je tu... :thumbsup:

dujo rjecni vuk

Meni su ove opake http://www.ebay.com/itm/Discontinued-SHIMANO-RED-TACKLE-BOX-Brand-New-/221229424211?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33824d1e53 ali nikako da si naručim jednu, ima ih u raznim veličinama i oblika kalupa ovisno za koji oblik voblera želiš. Najviše što sam našao je sa 18 kalupa a i cjena je bila nekih 30$ sa poštarinom.

maverick

Ako ih je 18 onda to nije ni skupo...a vise nego dovoljno voblera za ponijeti

Juzba

Imam sličnu, mana je da nemože stati vobler veći od 11 cm, i jedino plitki sa malim kljunom.
Znači to je kutija za haskije, originale, tanderstike i slične voblere
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

A onda nista...meni treba za jedno dvadesetak voblera ali da su odvojeni, da po mraku ne moram raspetljavati udice

Juzba

jel ti nije jednostavnije da uzmeš one zaštite na trokuke i nabacaš koliko hoćeš voblera  na hrpu, tako ja radim, i štiti voblere i ne petlja se
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Ma spetljam se..kad sam smotan..pa padne mi zastita  :toothy12: pa onda mi se zakaci vobler...ali imam ih i krpam se s njima dok ne nadjem neku lijepu kutiju

dujo rjecni vuk

napisao sam da ima za razne voblere, mani treba pola za tipa HJ a pola SSR ili SR takvu sam vidio još su rapale bile složene u kutiji modela koje sam naveo. Nema ih prečesto ali zato treba pratiti.

čikli

ja bi preporućio ovu kutijicu za voblere