Kutije za varalice

Autor maverick, Studeni 20, 2012, 15:28:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

nekinho

E moj  :red_indian: mora da te Darkec dobro odmjerio kad zna sve te tvoje tajne

maverick

Pa goine su to druzenja...kupanja...zajednickog spavanja...nema vise tajni  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Znači tako to ide redom zajedničko druzenje...zajedničko kupanje...i nakon toga slijedi zajedničko spavanje.
Nemoj da nekom padne na pamet da se kojim slučajem družimo...vidim šta nakon toga slijedi.  :veryangry:

im84

Bio u Metrou Osijek, nema vise ovih kutija, vec dosta vremena. Bili prijatelji takoder, nista, pa cak i Zagreb. Te iz Metroa su bas jake i cvrste, traju godinama. Neka adekvatna zamjena?
#foxrage
#fox_rage_fishing

miha

pogledaj u vinkopromu u valpovu....

maverick

https://www.stanleytools.com/products/storage/tool-boxes/organizer

Ove su ti jos bolje....ima ih nesto i na njuskalu...treba vidit mozda ima u nekoj trgovini
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Imao sam jednu pa sam prošle zime stao na nju i pukla..ali bolja je bila od ovih koje sad imamo

mossi

SMT

Evo je još jedna sto se biti kod mene... Namenjena je za alat ali verujem da joj se neko mesto u čamcu može naći... Plastika deluje vise nego kvalitetno i čvrsto... Ako ništa drugo ove tri kurije se mogu iskoristiti za nešto( mogu u torbu)...

pajdo77

Nemam ni toliko eksera da ju napunim a kamoli varalica

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

Slušaj i ja sam sa ekserima na Vi... Tako da smo isti...

pajdo77

Ma kad bolje razmislim meni isti klinac bacao eksere il rapale,nema tu kruha,nosim dva voblera na pecanje ko pirsing po ušesima i bar znam gdje su.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

majstor

Imam ti ja dobrog voblera, dokazano lovi smuđeve, ali ga nosim na nosu i ne mogu ga izvaditi zbog kontrakuke.  :uf: :stripii: :stripii: :hi:

miki9

Kad je na poslu slobodnog vremena previše onda mi svakakve gluposti padnu na pamet. Ovakav držač mi se čini praktičan za varalice koje još nisu korištene, vadim ih van jednu po jednu a ostale ostanu na smo mjestu.