Alex vobleri

Autor retfala, Kolovoz 03, 2013, 15:53:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Kugla

Jožef dok ja dođem do foruma eto broj si dobio, ja inače kad idem za Vukovar onda stanem kod majstora i kupim, sad nisam dugo bio ni tamo ni na pecanju  :uf:

SMT

Alex Tango,

Jako lepo uradjene varke... Završna obrada dobra, unutrasnje žice dobro povezane... Različite veličine, dekori fantastično uradjeni, rade se za Američko tržište, za svakoga ponesto... I dalje je to povoljno...  Meni se možda i najviše svidela 6- tica, podseća me na ružno pace, sto apsolutno nije slucajno... Rad takav da se oseti na štapu, ne previše-taman. Odaje utisak veće varke zbog te malo naznačenije vibre...Takve voblere i volim(subjektivno)... Nije za potpuno plitke terene, zapinje...

Dekori prelepi...

U veličini 6-7cm...

Ono sto je najvažnije, love ribu i to lepo...

SMT

Ja sam se sa 100 voblera sveo na 10-15 možda... uglavnom Rapala SSR i još ponesto sitno... međju njima ostala dva Tanga 7i 8 cm... odlične varke zaista... i lovne i dobro uradjene sa dobrim udicama, sve 5...

Kako to obično biva, nema ih više... kako, zašto, ko to zna... uglavnom nestale sa planete zemlje...

Navodno rade samo izvoz...

Ko ima, neka cuva :hi: ! Mislim neka peca :hi: ...

retfala

Kako nema? Gdje se izvoze?

SMT

Ma nemam pojma, tako mi objasnjeno... Nema tamo gde sam kupovao, nema po radnjama... Nema na KP...

To se sad možda pojavi na ovom zadnje spomenutom, pa neko traži 20€...

A gle gore na slikama šta ih je bilo... gde je to sve završilo, ja pojma nemam ... i to neke smešne pare bilo...:stripii:  :hi:

A dobro, biće valjda nekih boljih...

Okreni obrni, najbolje Rapale... love i imaš ih i na trafici i tako 100 god unazad...

Mljeveni

Citat: SMT  u Listopad 19, 2023, 21:05:37 Ma nemam pojma, tako mi objasnjeno... Nema tamo gde sam kupovao, nema po radnjama... Nema na KP...

To se sad možda pojavi na ovom zadnje spomenutom, pa neko traži 20€...

A gle gore na slikama šta ih je bilo... gde je to sve završilo, ja pojma nemam ... i to neke smešne pare bilo...:stripii:  :hi:

A dobro, biće valjda nekih boljih...

Okreni obrni, najbolje Rapale... love i imaš ih i na trafici i tako 100 god unazad...

Alex tango nije samo izvoz. Vec je kompletna firma prodana.
A stari vlasnik vise nece praviti neki novi brend(alex mu je bio vec drugi uspjeli projekt), jer se umirovio, 70-ak godina ima.
Prodaj je za Americko trziste, tako da ce ga se sigurno neci negdje ali pod nekim drugim imenom.