Alex vobleri

Autor retfala, Kolovoz 03, 2013, 15:53:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Ivo samo pazi da ga ne presušiš, hoće da pukne.  :BangHead:

Samo ga namaži nekim lakom, može i lak za nokte ako nemaš ništa drugo.

dr.Ivo

Citat: mossi  u Listopad 19, 2013, 21:51:56
Ivo samo pazi da ga ne presušiš, hoće da pukne.  :BangHead:

Samo ga namaži nekim lakom, može i lak za nokte ako nemaš ništa drugo.

To nisam znao, hvala na upozorenju.... :notworthy:

mossi

Neće on puknuti ako ga sušiš na sobnoj temperaturi,
ali ako ga "greješ" na recimo 40+ stepeni dugo vremena..  :tongue1:

Stepa

Citat: čikli  u Listopad 19, 2013, 20:03:39
jel valj koji od ovih Alexa

Fuj :toothy12: ne valjaju bas nista  :toothy10: s ozirom da sam kolekcioar voblera dat cu ti neku kintu za njih :icon_thumright:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

dr.Ivo

Pozz, jel se ima gdje za kupiti Alex vobleri?

nodi

BISTRO FISHING SHOP
N.Gradiška, imaju skoro sve modele od Alexa

SMT

Da ne bacam samo Rapale...  Toliko toga ima, da se ne stižu isprobati sve stvari koje ljudi hvale...Malo ću isforsirati ovaj Tango Tunjin... Dopao mi se...

Ova 8-ica u prvom izlasku donela nekoliko riba i jednu pristojnu... Razne okolnosti su uticale na ulove ali je početno  poverenje tu...Samo čini mi se da 8-ica ide preko metar ipo dubine, ne mogu je svagde voditi, zapinje...

Probacu 6 i 7 cm, ako sam dobro procitao prva ide do metar druga do metar ipo... Videćemo vibru... Cena nekih 800 žetona, nije to puno...

pajdo77

Ako su lovni a vidiš da jesu svakako nije puno. Vrag zna kakvih sve dobitnih ima a mi pojma nemamo jer smo većinom na Rapali i eventualno još kojem proizvođaču,čast iznimkama koji su voljni probati nešto nepoznato. Pisao sam već,ja na rapale mršavo,doduše nemam ovakav dekor kao što je Alexov na slici već neki prirodan....imao sam ga dok ga Drava nije odnijela.

SMT

A slušaj to oko dobitnih je uvek skakljivo... Vreme, forsiranje... Više je do mene i tebe...

Šta sam ja promasaja imao od koječega, nije za priču... Pogotovo od noviteta...

Kažu za neki xy vobler: “ako hoćeš jesti smudja samo ga jedan put zabaci” i sl... Mene odmah to odvrati, pa sve da je i tako...

P.S. Nek Tunjo bude “ maneken” za ove, mi ćemo prepisivati :stripii: :stripii: :stripii:

retfala

Daleko sam ja od vas pravih znalaca...trazio sam da mi smt donese alexa jer nisam imao vobler koji ide toliko duboko...mouda senco ali ih nisam dugo vidio u trgovini....alex je jako kvalitetno napravljen...odlican kljun koji nepuca..vrhunske trokuke i jako dobra zastita drveta pa nepije vodu

alex7777

Opet se furate na moje ime  :stripii: tuzit cu vas upravi dovoda  :rofl2: :uf:

mlb

Smte rješi i meni koji pa odradimo primopredaju kad se vidimo!

Kugla

Citat: retfala  u Listopad 15, 2019, 15:41:48
Daleko sam ja od vas pravih znalaca...trazio sam da mi smt donese alexa jer nisam imao vobler koji ide toliko duboko...mouda senco ali ih nisam dugo vidio u trgovini....alex je jako kvalitetno napravljen...odlican kljun koji nepuca..vrhunske trokuke i jako dobra zastita drveta pa nepije vodu
Tunjo Senca imaš kod čovjeka u Vukovaru koji ih radi  :ok:

Jožef1

Citat: Kugla  u Listopad 19, 2019, 13:17:43
Citat: retfala  u Listopad 15, 2019, 15:41:48
Tunjo Senca imaš kod čovjeka u Vukovaru koji ih radi  :ok:
Kugla, imaš li možda adresu ili broj telefona čovjeka u vukovaru  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....