Barakude, Hrvatska vaterpolo reprezentacija

Autor Kugla, Kolovoz 03, 2013, 16:40:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

jedan od segmenata ( bitan) igraš koliko ti protivnik dozvoli.....

Srbija je imala bolji , brži protok lopte ...par golova su dali u duelima 1-1 ...pobjedili su zasluženo
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dravski pecaros

potpuno zasluzeno kompletniji su..ali u finalu za 28 minuta dati 2 gola to je vrlo zabrinjavajuce...

rj

mislim da su naši pukli još u početku od 2-0 došli do 0-5 tu više nije bilo povratka ....dokaz da nisu pravi tim ...kad te stane "ekipa" rješava problem a ne pojedinac  :hi:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dravski pecaros

Citat: rj  u Kolovoz 09, 2015, 10:26:25
mislim da su naši pukli još u početku od 2-0 došli do 0-5 tu više nije bilo povratka ....dokaz da nisu pravi tim ...kad te stane "ekipa" rješava problem a ne pojedinac  :hi:
totalno u pravu..to se još protiv grka vidilo kako padamo u koncentraciji u završnici

miha

5 medalja zaredom ...nema tu tragedije ...samo eto mi smo ti koji volimo dramatizirati ...ekipa Srbije je razvalila cijelo prvenstvo znači realno najbolja ekipa na svijetu ...dolaze olimpijske igre spremamo se za to ...svijetsko prvenstvo je iza srebro je u đepu odlično .... :clap2:

ps

Al ste mi svi fini, činjenica je da su Srbi bili puno bolji, čestitam, činjenica je da smo osvojili srebro, za svaku pohvalu, ali tko me uvjeri da između nas i susjeda preko Dunava nema posebnog rivalstva u svakom sportu, pa taman igrali briđ ili kriket skidam kapu. Svaka pobjeda znači puno više, svaki poraz, je više od poraza, to je apsolutna istina i tako će biti dok god ne dođu neke nove generacije.