Barakude, Hrvatska vaterpolo reprezentacija

Autor Kugla, Kolovoz 03, 2013, 16:40:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Evo i 4. medalja sa svjetskih prvenstava. Naši vaterpolisti osvojili broncu u Barceloni na svjetskom prvenstvu. Šteta za ono polufinale sa Mađarima da smo izgubili sa 1 razlike, ali i ovo je veliki uspjeh i kontinuitet osvajanja medalja sa velikih natjecanja. Svaka čast dečki!  :occasion14:

zvona

Pogledao zadnjih par minuta..svaka cast deckima

pajdo77

Upravo smo dobili po guzici,slabe su bile ove barakude večeras

dravski pecaros

kad te nako u finalu pobjedi 11-4 onda se moraš zapitati ko je tu lud

pajdo77

Dravski nema opravdanja za ovaj rezultat. Izgubiti je jedno i poraz je dio takmičenja ali ovi ne da su nas pobijedili nego se nasprdali sa nama. Znam i da je nama Hrvatima sve osim prvog mjesta ravno porazu i nije mala stvar osvojiti srebro samo sam se nadao da i ako dođe do toga da izgubimo to neće biti sa ovolikom gol-razlikom. Kao čovjek mogu samo čestitati pobjednicima i upitati se zašto nama uvjek na takvim natjecanjima fali "ono malo" da bez grča igramo utakmicu no valjda će struka reći svoje ili će već u sutrašnjim novinama "pisati ispričnice" zašto je tako završilo.

No

to je sport nekad dobiješ nekad izgubiš, kao i ribolov nekad uloviš a nekad i ne. ako više puta uloviš--imaš konstantu i dobar si u tome, nema sumnje da su ovi naši momci dobri u svom poslu. ja sam ponosan da ih imamo.  za prosutim mlijekom se ne žali. sutra je novi dan.

pajdo77

Svaka ti je na mjestu,srebro je tu. Osobno mi se jedino ne sviđa gol-razlika no to je sport

Kugla

Nema se tu što zapitati, nitko nije tu lud, bili su bolji i gotovo, ali ne treba biti ne zadovoljan, pa srebro sa svjetskog prvenstva je odličan rezultat i plasirali smo se izravno na Olimpijske igre.
Osim toga Hrvatska reprezentacija je jedina koja ima medalje sa 5 uzastopnih svjetskih prvenstava  :notworthy:

Batica

Meni je drago sto se mi komsije borimo za zlato.
Daj boze da se i u svim ostalim sportovima borimo za zlato.

dravski pecaros

Citat: Kugla  u Kolovoz 09, 2015, 07:58:30
Nema se tu što zapitati, nitko nije tu lud, bili su bolji i gotovo, ali ne treba biti ne zadovoljan, pa srebro sa svjetskog prvenstva je odličan rezultat i plasirali smo se izravno na Olimpijske igre.
Osim toga Hrvatska reprezentacija je jedina koja ima medalje sa 5 uzastopnih svjetskih prvenstava  :notworthy:
pa ima se kugla..to je koda barca pobjedi real u finalu lige prvaka 6-0....da smo izgubili 2-3 gola ok ali 7 golova razlike

P.S srebro je super uspijeh ali na ovaj nacin izgubiti finale   to je KATASTROFA

umpahpah

Trenirao sam i igrao waterpolo 17 godina i za jučer mogu reći samo da smo ostali bez snage i brzine,početak dok smo imali jednog i drugog bilo je odlično i točno se vidi pad jednog i drugog a samim tim i koncentracije pri završetku napada, kriv je izbornik zbog loše tempirane forme!:-(

Kugla

Dravski nije to katastrofa, zadnju četvrtinu smo kako kaže Zrinko ostali bez daha i snage i naravno povratka nije bilo, ne bi razlika bila takva ali smo na kraju pomirili se sa srebrom jer nismo više mogli i od tud razlika u golovima, treba biti ponosan na njih, zašto naš narod uvijek traži dlaku u jajetu, pogledajte prvake sa zadnjeg svjetskog prvenstva Mađari i Crnogorci  su igrali za prvaka, a ovo prvenstvo za 5 mjesto, treba čestitati dečkima ovo je odličan uspjeh

umpahpah

Aloooo drugi na svijetu, o čemu pričamo!?!  To što je Srbija prva to je sportski jer su puno bolje pripremljeni, a koga to boli iz nekih drugih razloga e to nije sportski! 

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dravski pecaros

Citat: Kugla  u Kolovoz 09, 2015, 09:00:59
Dravski nije to katastrofa, zadnju četvrtinu smo kako kaže Zrinko ostali bez daha i snage i naravno povratka nije bilo, ne bi razlika bila takva ali smo na kraju pomirili se sa srebrom jer nismo više mogli i od tud razlika u golovima, treba biti ponosan na njih, zašto naš narod uvijek traži dlaku u jajetu, pogledajte prvake sa zadnjeg svjetskog prvenstva Mađari i Crnogorci  su igrali za prvaka, a ovo prvenstvo za 5 mjesto, treba čestitati dečkima ovo je odličan uspjeh
ja i da smo 5 bio bi zadovoljan..samo kazem da se finale tako negubi..previše je u vaterpolu 7 razlike...mi smo kugla u 32 minute 4 gola dali to je poražavajuce...ili ak hoce preciznije 2-0 smo vodili u 4 minuti..znaci za 28 minuta 2 gola? ??