Rukavice

Autor maverick, Studeni 20, 2012, 15:31:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

E moj kume...kakave ja prijatelje imam...orobili su me vec isti dan  :eek:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Evo prošla godina dana od nabavke ovih rukavica, namenjenih da budu zimske nepromočive.

Prvi utisci su bili: visoka cena, pomalo neudobne zbog dosta grubih unutrašnjih šavova, a nisu baš ni posebno tople na +5C.

Vađenje sidra bez mokrih ruku konačno ok, sve u svemu prolazna ocena ali .. skupe.

Nova zima, mnogo hladnija od prošle, par standardnih pecanja i sutuacija.. klasika.. Zima zategla.. Delatnost se proširila na čišćenje auta, čamca..

Vadio sam led iz čamca koji je pomešan sa vodom u rukavicama pošto je plastična lopatica pukla... Ruke suve! Penjanje po gelenderu.. lepe se za gelender ko smrt za babu.. -5 do -10C odjednom nije problem!!!

Ocena se promenila iz korena. Ono što je bila tesna prolaznost sada je 9.5/10 I dalje mi smetaju ti unutrašnji šavovi.. i to je tih 0.5 boda manje.  Ostalo je samo budžet.  Ko nam kriv što je nama sve skupo.

https://www.kuiu.com/products/guide-x-glove-black?variant=45281649721502

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

SMT

Nabavljao sam neke stvari iz inostranstva kroz zivot... za razne delatnosti... neke su bile zajeb, neke ne... Kod nas su nepromocive stvari, uglavnom promocive vrlo brzo...

Nekako mi se cini da kod Amera nista nije zajeb... Da ipak vise mnogo od ostalih polazu na kvalitet!

Njihova pre svega,  lovacka oprema je bas u kvalitetu radjena...

mossi

I još jedna mala napomena, rukavice nisu za rad na mobilnom. Nisu ni za pecanje..  Hebiga.. nisu  nizašta..

Sent from my SM-S911B using Tapatalk