Noževi

Autor maverick, Kolovoz 06, 2013, 09:41:26

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Moj najnoviji nož za filetiranje ribe.

alexdja

Lepo! A može i da se bućka s njim...
       Nema više divljeg bučka. :no:

No

:stripii: nisam probao,a i nemam potrebe,pravim si najneobičnije bućke što postoje  :stripii:

:icon_thumright:

DIDAPATAK

..jako lijepo  :clap2:  :ok: ..s čime ćeš zaštiti drvo..preporučam otopljeni prirodni vosak..pa poliranje..pa održavanje sa lanenim uljem  :icon_thumright:

No

Dvije tri ruke bezbojni lazurit i nakon toga još dva do tri puta taj lazurit plus deset posto laka za čamce.

DIDAPATAK

pajdo77

Super nož izgleda,mada bi se Pajdo prije bućkala dokopao :stripii:

No

:hi: Pajdo bućkalo je posebna priča.   :ok: Mislim da to nitko ,nigdje ne radi na taj način. Gledao sam po netu al nisam nigdje vidio nešto slično. Trebao bi vidjet u živo i probat bućkat,pa ako ti se svidi nije problem napravit.  :icon_thumright:

maverick

O bućki ne bih, jer ovako izgleda kao umjetničko djelo...mada kod tebe sve izgleda tako... :notworthy: Zanima me koje si drvo koristio za nož da si ga mogao lako odraditi uz pomoć smirgla
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:hi:  Jasen, u grubo je radila brusilica a finiš ruka i brusni papir.

Kugla

Mala pomoć da ne listam previše po forumu, jel zna netko gdje se u Osijeku može kupiti dobar nož za filetiranje ribe

mlb

U metrou je bilo dick-ovih

Kugla

Hvala, moram pogledati jer kad sam zadnji puta bio nije ih bilo

maverick

Imas u kapitalcu ali i u ostalim ribolovnim radnjama...do 100 kn...i ja vecinu smudja filetiram...i ok su...Ne znam...mislim dick je puno bolji...ali i nekoliko puta skuplji