Noževi

Autor maverick, Kolovoz 06, 2013, 09:41:26

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alex7777

Maw nije vise puta skuplji  :sha:  kupis dick-ov noz za 200 tinjak kn i mir odi pogledaj u vinkorpom trebalo bi bit  :hi:

ps

Imaš Dickove noževe u Sebastijanu, najveći 180 kuna 

Kugla

Hvala svima na info, pregledati ću sve te radnje pa valjda ću naći što mi treba  :ok:

Zagor

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

tole

https://ibb.co/e8hDTH

uzeo ovakav prije par godina.....prezadovoljan.......... cca 30e  :takoje:

No

Pazi oštar nož!!

Jednom prijatelju obnavljam neki stari vojni nož iz prvog svijetskog rata. Prva faza gotova.

No

:uf:  gledam taj nož i neki mi vrag ne paše.  :BangHead: Uvjeravaju me moji da je super, međutim, vjetar u glavi je gadna stvar.

Spalio sam ga i pretvorio u crnca.

Kao da sam morao i sad sam zadovoljan. Ostalo mi još malo lazure s lakom, malo poliranja,  i to je to. Prijatelj će dobit nož na kojem je i dio moje spaljene ludosti   :stripii:  :stripii:

majstor

Jesi spaljen, al sad stvarno dobro izgleda, puno bolje nego prije.  :stripii: :stripii:

DIDAPATAK

..ima svoju teksturu..ima svoju priču.. :hi: (što bi reko Pažanin  :stripii:)
.. :baba:

No

:hi: je posebno izgleda, složila se ručka s crnom metalnom koricom, a drvo je zadržalo drveni izgled bez obzira što je crno kao mrak.  :stripii:

Svidjelo mi se, tako da ću na tu foru složiti i novi štap kad dođe blank.
Pokušat ću ga odraditi minuciozno, vodeći brigu o detaljima.

:baba:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Moj  najnoviji nož   

Jožef1

Lovački nož - dobio za rođendan  :icon_thumright: Izrađen iz jednoga komada - malo se još mora poraditi na špicu "hladno " brušenje sa gornje strane noža.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Jožef1

Citat: maverick  u Kolovoz 06, 2018, 09:46:37

Super  :takoje: Nije mu to prvi kojega je izradio, ali  da bi volio imati takav nož - sigurno. Jedino što bi stavio, mali štitnik za palac i ništa više.  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

No

Drška na najnovijem nožu me nervirala pa sam ju promjenio      :mt1032: