XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

kajman

;D
E Mario Mario
Slusaj ti Mossija zna covek  :icon_cheers:
A taj tvoj gl-vić za minutić  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
he sad se setih
Jurila Sosa lalu pre neko vece za seks,
-Ta lalo mogli bi sad kad legnemo malo seksa?
-Ta mani me Soso, ma di cu, pa vidi kolika si ko' kombajn!
Dosla maca na vratanca sledecu noc
-Ta Soso meni bas danas nesto lepo da imamo seks nocas;
-Ta mani me lalo, ta di cu pobogu paliti kombajn za jednu slamku!

MIF

kajman

Auuu Mif svasta tu ima, hajde potrazi i jednu spulnu za Daiwu GS8 2500-nesto mi se ne roni u ovom hladnom Dunavu.

MIF

Pa kad ti ruke drhte...ne mjenjaj špulu  :toothy12: :toothy12:

kajman

Eh vidi se da ne znas sta je najbolji jutarnji rad ruku za dzigovanje kad pravo iz kafane odes na vodu.

MIF

Aaaaaaa,to je onaj fajnl tač......Zato ti i loviš na Smukija.

ossa

Citat: Brus  u Prosinac 16, 2012, 19:23:10
Danas sam na Bovansko jezero poneo samo Mastery 2,45m 100gr i baš sam uživao  :headbang:

Pošto se smuđ javljao daleko od obale koristio sam olovne glave u težinama od 23 do 35gr. Štap je to fenomenalno odrađivao :thumbsup: Probao sam i lakše olovne glave ali je štap poprilično 'gluv' sa težinama manjim od 15gr.

Da li vam je poznato da neko u okolini Novog Sada ima ovaj štap pošto bih voleo da vidim o čemu se radi, jer i mene ova 100g 2.75 zbog težine odbija a pošto mi treba za čamac štap, odgovarao bi mi čak i kraći štap. Znači 8ft mi odgovara, pogotovo ako je ljući od st cro-a 3oz koji imam.
Naidju krize, drukcije grize...

nesa012

pozdrav! 100gr 275cm i 100gr 244cm xzoga masstery su potpuno dva razlicita stapa. 244cm je dosta ostrija i drugacije akcije.

maverick

koja je tocna oznaka tog od 244 , meni se sve zbrkalo po tom pitanju...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Koliko vidim 2.75 je JA-S a 2.44 Je MA-S. Zato su verovatno i drugačiji, ovako kao laik komentarišem.
Naidju krize, drukcije grize...

nesa012

pozdrav. Model no: MAS 80h2 Line wt. : 12-30lb#Pe 2.0

Lomnica_city

Citat: ossa  u Prosinac 31, 2012, 06:44:51
Koliko vidim 2.75 je JA-S a 2.44 Je MA-S. Zato su verovatno i drugačiji, ovako kao laik komentarišem.

Jock, JA-S i MA-S serije koriste identicne blankove po tvrdnjama fabrike, razlike su samo u opremi i sto nekih nema u jednoj ali ima u drugoj verziji, kruci je i brzi jer je kraci i ima nesto suptilnije vodjice nego 100gr na 9ft (koji smem da se kladim da bi sa nekim prosecno velikim i teskim dobio na brzini bar 30%)...

mantovani

MA S 80h2 type s    8'0 2.44m   line test PE2.0G   LINE WT 12 30LB

Brus

Imam je i prezadovoljan sam. Štap izmišljen za čamac ali sam i te kako dobro lovio i sa obale. Neverovatno daleko zabacuje za svoju dužinu i perfektno detektuje dno i udarce smuđeva. Ulovio sam i nekoliko bandara na Bovanskom jezeru i to na 50+ metara od obale.